liberinteleorman.ro

Iancu Petricioaia, gazda alegerilor PSD

26 octombrie 2015

Monica Vasilescu

petricioaiaȘef al poliţiei locale Roşiorii de Vede, Petre Iancu Petricioaia, alias „comisarul Şoric” (aşa cum îi spune lumea în oraş, inclusiv colegii), și-a păstrat obiceiul de a sta în preajma PSD-ului, partid care i-a dat pe mână unitatea pe care o conduce. Acesta și-a pus și casa la dispoziție pentru partid, astfel încât, la alegerile în care Liviu Dragnea a ajuns președinte, membrii de partid i-au trecut pragul. Sursele noastre spun că ”Șoric„ a organizat o adevărată secție la el acasă și nimeni nu l-a tras la răspundere pentru faptul că face politică din haina de polițist. Local, ce-i drept, dar polițist. Dar… ce ne miră? Lumea știe că omul dreptăţii pe persoană fizică a fost băgat în organigramă cu leafă de poliţist local după o campanie istovitoare la care a stat la braţ cu roșiaticii. În pofida faptului că toate regulile prevăd ca poliţiştii să nu aibă adeziune la vreun partid politic şi să nu ia parte la campaniile electorale, cu rezerva excluderii din corpul politiştilor locali, Iancu Petre Petricioaia nu a fost exclus, dimpotrivă, a fost inclus, iar acum domneşte pe o funcţie pe care a obţinut-o, conform documentelor, pe lângă legea pe care trebuie să o respecte, nu să o facă.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate


Articolul precedent

Dăunț Cuclea mai vrea la primărie

Următorul articol

„CUPA TOAMNEI”, Ediţia 2015

Cele mai recente articole de Bârfe

Există PLUS în Teleorman?!

Monica Vasilescu Partidul Libertăţii, Unităţii şi Solidarităţii – rezumat la PLUS – a fost lansat sâmbătă, 15 decembrie, la Cluj Napoca, de

Don't Miss