Drăgușin vrea să-i dea primăria de-a gata lui Augustin

în Bârfe

Carmen Dumitrescu

Apropierea alegerilor locale a întețit bârfele privitoare la jocurile de culise care au  sau vor avea loc în interiorul PSD Teleorman. Astfel, gurile rele au ieșit la interval cu un nou calup de zvonuri, destul de credibile, de fapt. Printre acestea se numără și aceea că Victor Drăgușin intenționează să candideze și la alegerile locale, și la cele parlamentare.

Vă veți întreba de ce. Se pare că strategia e următoarea: Drăgușin vrea să evolueze și crede că Parlamentul României e un loc bun de ieșit la pensie, dar nu este sigur că un alt candidat al PSD ar reuși să pună mâna pe primărie. Așa că va candida el la locale, asigurând instituția cea mai importantă a Alexandriei PSD-ului, continuatorul tradiției pesediste în instituție fiind Ioan Augustin, care ar urma să primească o primărie “de-a gata”. Nu că ar fi rău, dar așa e în tenis!

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*