17, februarie, 2019
Breaking News:
Home > Actualitatea politică

Actualitatea politică

Directorul porcilor lui Valentin Dragnea, condamnat la 7 ani de închisoare pentru evaziune fiscală!

Carmen Dumitrescu Directorul firmei Romcip Salcia, deținută de Valentin Dragnea, fiul liderului PSD, a fost condamnat de Tribunalul București la 7 ani de închisoare pentru evaziune fiscală. Omul de încredere al fiului de baron trebuie să plătească, în solidar cu societatea comercială, despăgubiri de aproape un milion de lei. Decizia nu este, însă, definitivă. Și administratorul aceleiași firme, Ilie Dragne, ... Read More »

Președintele Consiliului Județean Telorman o atacă pe Kovesi… analfabet

Carmen Dumitrescu Dănuț Cristescu, președintele Consiliului Județean Teleorman, pus de Dragnea să-i păzească moșia în lipsă, s-a aflat și el printre exaltații care au simțit nevoia să-și spună părerea despre acuzațiile aduse Laurei Codruța Kovesi înainte de audierea la Parlamentul European. Din păcate, a ales să-și spună părerea pe Facebook, acolo unde e necesară cunoașterea regulilor corecte de utilizare a ... Read More »

Șase primari PNL dau târcoale ALDE Teleorman

Monica Vasilescu Liberalii democrați din ALDE se pregătesc temeinic de europarlamentare, alegeri pe care le vor înfrunta fără PSD. Conform mai multor sondaje de opinii, ai lui Tăriceanu sunt cotați cu procente între 10 și 13% la nivel de țară. Același rezultat și l-au propus la Teleorman, conform vicepreședintelui ALDE la nivel de județ – Virgiliu Cocoșilă, cel care se ... Read More »

Sporuri necuvenite la Primăria Alexandria! Domnu` Drăgușin, dă banii înapoi!

Monica Vasilescu Rozătoarele bugetare șefe de la Primăria Alexandria sunt bune… de plată. Ne referim, în primul rând, la primarul Victor Drăgușin care, alături de foști sau actuali ”importanți în funcții”, a dat iama în banii din bugetul local. Aceasta a fost concluzia raportului întocmit de Curtea de Conturi Teleorman, în urmă cu doi ani, la un control ale cărui ... Read More »

Unde sunt banii europeni pentru apa de calitate, domnu’ Gurban?

Carmen Dumitrescu În cursul zilei de ieri, presa din Teleorman semnala un nivel foarte ridicat al concentrației de amoniu în apa pe care o consumă locuitorii Alexandriei de la furnizorul județean de apă. Încă de ieri, presa a arătat că nivelul ridicat de amoniu nu afectează sănătatea oamenilor, dar are impact asupra calității apei, al cărei gust și miros sunt ... Read More »

Autismul în Teleorman, mai ușor de gestionat cu fonduri europene. Proiect inovator în colaborare cu Bihor și Alba!

Carmen Dumitrescu În județul Teleorman nu poate spune nimeni câți copii bolnavi de autism există. Realitatea reflectă atât nivelul scăzut de implicare a unora dintre părinți (preponderant cei din mediul rural), cât și slabele capacități ale medicilor de familie de a observa din timp manifestările bolii și de a raporta cazurile, pentru o mai bună gestionare a lor.   Informația ... Read More »

Gest incredibil de curaj: un teleormănean a afișat în propria curte o pancartă prin care cere căderea hoților din PSD!

Carmen Dumitrescu În județul oamenilor care critică doar cu lumina stinsă sunt rare gesturile de frondă asumate împotriva partidului unic. Și, totuși, uneori, ele se întâmplă. Este cazul unui bărbat din satul Crângeni, care de mai bine de o lună, păstrează în curtea casei sale o pancartă pe care a scris, clar și răspicat, mesajul “Jos hoții de la PSD!” ... Read More »

EXCLUSIV! Noi angajări fictive la o primărie din Teleorman fac obiectul unei anchete penale, în urma unui denunț

Carmen Dumitrescu În anul 2017, la Inspectoratul de Poliție al Județului Teleorman s-au înregistrat două denunțuri privitoare la o serie de nereguli la nivelul unei primării din județ. Printre acestea se numără și angajări fictive, reclamantul semnalând, în calitate de fost angajat al unei societăți subordonate Consiliului local, faptul că angajații respectivei societăți nu prestează vreo activitate în interes public, ... Read More »