17, februarie, 2019
Breaking News:
Home > Actualitate

Actualitate

Mara Calista: Bugetul minciunii. Bugetul circului social

Am spus-o de nenumărate ori: din cauza dezastrului numit guvernare pesedistă, România va plăti cu vârf și îndesat. Ei bine, uite că semnele se văd deja: 100.000 de persoane cu dizabilități ar putea fi lăsate la o parte din proiectul de buget pentru anul 2019, fiind pasați autorităților locale dacă Guvernul nu introduce măsura susținerii acestor cheltuieli în noua versiune ... Read More »

Alți hackeri din Teleorman au de-a face cu Secret Service

14 hackeri români sunt acuzați că au furat 34 de milioane de dolari, în decurs de trei ani. Ancheta a pornit în Statele Unite ale Americii, acolo unde Secret Service a demarat o anchetă de amploare, după ce mii de americani au fost înșelați online cu sume uriașe. Începând cu anul 2016, mai multe persoane din București, Cluj, Craiova și Alexandria ... Read More »

Încep protestele în Teleorman!

Monica Vasilescu După chimiști, polițiști și alte categorii sociale care au protestat pentru drepturile lor, la București, revoltele stradale încep și la Teleorman. Sindicatul „SPIRU HARET„ Teleorman va avea o acțiune de pichetare locală, pe care o va desfășura  marți, 12 februarie 2019, între orele 10:00-11:30, pe platoul din fața Casei de Cultură din Alexandria, acolo unde s-a dat aprobare ... Read More »

Teleormăneanul mort după ce a făcut gripă avea mai multe boli cronice asociate

Monica Vasilescu Un teleormănean, în vârstă de 32 ani, a murit, sămbătă, ca urmare a îmbolnăvirii cu gripă. Pacientul, din localitatea Alexandria, nu era în evidența medicului de familie și nu a fost vaccinat. Porivit CAS Teleorman, bărbatul nu era asigurat, nu figurează  ca persoană înregistrată în sistemul informatic SIUI al Casei de Asigurări de Sănătate din Teleorman. Referitor la ... Read More »

Ovidiu Grosu, protestatarul din Videle care amenința jandarmii, își face partid

Ovidiu Grosu, protestatarul care amenința înainte de mitingul din 10 august că va împușca jandarmii, faptă pentru care a primit control judiciar, s-a apucat de politică. Videleanul a făcut o solicitare pentru înregistrarea formațiunii politice – Partidul Diaspora și Prietenii, la Tribunalul București. Motivul intenției și modul de exprimare al lui Ovidiu Grosu pot fi citite în postarea sa de ... Read More »

S-a suspendat activitatea în toate grădinițele din Alexandria

Având în vedere declararea epidemiei de gripă, la nivel național, de către Ministerul Sănătății și rata absenteismului de peste 20% în unitățile de învățământ de preșcolari din județul Teleorman, Direcția de Sănătate Publică și Inspectoratul Școlar Județean au hotărât că este oportună suspendarea activității  in toate gradinitele din municipiul Alexandria. Rămân în vigoare măsurile dispuse către spitalele din județ; -Refacerea ... Read More »

Victor al lui Dăncilă este consilierul socrului lui Victor Ponta

Monica Vasilescu Așa mamă, așa fiu, am putea spune privind evoluția premierului, din Teleorman, Viorica Dăncilă și a fiului acesteia, Victor.  Obișnuită în cea mai mare parte a carierei cu funcții bune plătite de la stat, mama Viorica și-a educat și insuflat fiul cu aceleași ”principii”. Juniorul lui Dăncilă a fost angajat la Curtea de Conturi (o instituție a statului ... Read More »