liberinteleorman.ro

Liviu Dragnea și-a ras mustața!

Advertisement

Mustața lui Liviu Dragnea era foarte importantă. Pentru el. Atașamentul lui față de părul de deasupra buzei superioare a pornit încă de pe vremea când făcea armata, iar un sergent l-a obligat să renunțe la mustață.

La un moment dat, în media a fost o controversă pe tema acestui look al lui Liviu Dragnea, el nerecunoscând că și-a ras mustața pe vremea când începuse să devină o voce în PSD. Întrebat atunci (prin 2017) dacă ar renunța la mustață, Dragnea a afirmat că niciodată nu își va rade mustața, cu excepția situației în care PSD câştigă alegerile prezidenţiale.

Vremea a trecut, iar Liviu Dragnea nu a mai așteptat să vadă scorul PSD de la alegerile de la sfârșitul anului (probabil intuiește ce partid a lăsat în urmă), așa că a decis să-și radă mustața în pușcărie (spun sursele noastre din închisoare).

Cei de la Penitenciarul Rahova au văzut zilele acestea un Dragnea cu ”altă față”, în timp ce se ducea la lucru, la garajul unității, acolo unde stă sau muncește opt ore pe zi pentru reducerea pedepsei.

”Evenimentul” ar fi fost o surpriză pentru Irina, cea care i-a cerut de multă vreme acest lucru, dar, în libertate, Liviu Dragnea nu a acceptat să renunțe la brandul care l-a consacrat.
Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

5 Comments

 1. istoria va dovedi,o sa-l regretati ca pe ceausescu, a fost spulberat ca a dorit sa creasca nivelul de salarizare,iar isarescu ,,,finanta internationala s-a opus ,, trece el si peste asta.
  frica-i mare, daca candida avea succes, timpul trece,roata morii se-nvarteste !

  • Sunt de aceiași părere! Liviu Dragnea – dacă este așa cum a repetat, de mai multe ori, că va merge până la capăt, că va face dreptate etc.etc – va ieși MAI PUTERNIC din închisoare și va fi RESPECTAT, la un moment dat, CHIAR ȘI DE DUȘMANII LUI! Depinde NUMAI DE EL, dacă va fi o AMINTIRE FRUMOASĂ sau va demonstra că ATUNCI CÂND ÎȚI DOREȘTI, CU ADEVĂRAT CEVA, TOTUL E POSIBIL!

  • Sunteti irecuperabili mintal daca puteti sustine asemenea prostii! Doar daca lucrati la stat ( degeaba ) probabil ca sunteti de partea lui , au marit salariile ……in rest a facut praf …nu se mai poate face nimic bun

 2. Rugați sursele din pușcărie să vă comunice numărul de pușcăriaș al lui Dragnea și spuneți-ni-l și nouă.
  Așa cum Năstase a ajuns să fie cunoscut drept N 0049, am vrea să știm adevărata identitate a lui Dragnea.

  • Ce problemă aveți ! Liviu Dragnea cu, sau fără mustață … Când nu mai aveți subiecte în legătură cu acest OM, luați pâinea de la gura presei de monden. Nu recunoașteți nimic din ce a făcut bine, ignorați planurile pe care le avea cu noi, ca popor ( și nu ca populație ) în detrimentul unor interese din afară care nu ne sunt favorabile. Cred că v-ar bucura dispariția lui ( chiar și cea fizică ). Mă dezgusta răutatea care vă anima în demonizarea lui. Ar trebui să îi fiți recunoscători. Dacă el nu era, voi cu ce subiecte ne mai ” delectați ” ?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Liderul PNL Alexandria, Mihai Murar, a murit în urma unui infarct

Următorul articol

Nuntă mare la Turnu Măgurele, cu Valentin Dragnea în rol de naș: „Au fost invitați până și paznicii din oraș”

Cele mai recente articole de Actualitate