liberinteleorman.ro

Dăunț Cuclea mai vrea la primărie

26 octombrie 2015
Advertisement

Monica Vasilescu

cucleaPSD a început sondajele la Turnu Măgurele. În ”cărți” a intrat și actualul primar Dănuț Cuclea, aflat la primul mandat, dar încă necunoscut oamenilor pentru simplul motiv că, după aproape patru ani de primărit, el nu se poate mândri că a lăsat vreun obiectiv major în urma sa.

Individ fără prea multe trăsături distinctive, omul care coordonează acum administrația turneană este supus unei cercetări prin care partidul (adică Dragnea) va vedea pe cine a pus în prima funcție din primărie. Dacă stăm strâmb şi judecăm drept nu avem cum să nu observăm că băieţii de la partidul roșu au pus oala la fiert în vederea localelor. Au uitat, însă, să-i salte niţel capacul. Presiunea infernală care s-a creat în interiorul acestei construcţii politice fără fundaţie solidă, la Turnu Măgurele, are toate şansele să pună şandramaua la pământ, graţie lipsei totale de inspirație în alegerea candidaților. Ei merg în continuare pe ideea, complet greşită după părerea noastră, că alegerile pot fi câştigate de orice purtător de balzon PSD. Dănuț, rules!

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Cătălin Filip și Nicușor Lina au susținut un duet de excepție în Berărie

Următorul articol

Iancu Petricioaia, gazda alegerilor PSD

Cele mai recente articole de Bârfe

Liviu Dragnea și-a ras mustața!

Advertisement Mustața lui Liviu Dragnea era foarte importantă. Pentru el. Atașamentul lui față de părul de deasupra buzei superioare a pornit încă

Există PLUS în Teleorman?!

Advertisement Monica Vasilescu Partidul Libertăţii, Unităţii şi Solidarităţii – rezumat la PLUS – a fost lansat sâmbătă, 15 decembrie, la Cluj Napoca,