20, martie, 2019
Breaking News:
Home > Bârfe

Bârfe

Drăgușin vrea să-i dea primăria de-a gata lui Augustin

Carmen Dumitrescu Apropierea alegerilor locale a întețit bârfele privitoare la jocurile de culise care au  sau vor avea loc în interiorul PSD Teleorman. Astfel, gurile rele au ieșit la interval cu un nou calup de zvonuri, destul de credibile, de fapt. Printre acestea se numără și aceea că Victor Drăgușin intenționează să candideze și la alegerile locale, și la cele ... Read More »

BÂRFE. Ziarul Liber în Teleorman a băgat Teldrumul în insolvență!

Carmen Dumitrescu După ani încărcați de eforturi, investigații și căutări ale documentelor ascunse de ochii teleormănenilor, publicația noastră liberă a primit, în sfârșit, recunoașterea meritelor sale! Totul s-a întâmplat în cadrul emisiunii “Bună, România” a postului național de televiziune B1TV, în mod cu totul și cu totul neașteptat chiar din partea primarului Alexandriei, Victor Drăgușin. Acesta a mărturisit moderatorilor emisiunii ... Read More »

Există PLUS în Teleorman?!

Monica Vasilescu Partidul Libertăţii, Unităţii şi Solidarităţii – rezumat la PLUS – a fost lansat sâmbătă, 15 decembrie, la Cluj Napoca, de către Dacian Cioloș și echipa de coordonare, în cadrul unei întâlniri cu simpatizanţii şi coordonatorii regionali. Conform unui comunicat de presă primit pe mail-ul redacției, există PLUS și în Teleorman. Membrii grupului de inițiativă județeană PLUS Teleorman fac ... Read More »

Gurban dă apă ieftină la moara PSD-ului

Carmen Dumitrescu Prin Teleorman, circulă multe bârfe. Dar unele dintre ele nu sunt de trecut cu vederea, mai ales dacă vin din mai multe surse și au o oarecare logică. Ei bine, vă povesteam cu puțin timp în urmă despre Cirprian Gurban de la Apa Serv, om de încredere al lui Vali Boboc și al altor pesediști de frunte, care ... Read More »

“Duamna” Dan penalizează real criticile virtuale

Carmen Dumitrescu În universul ei, “duamna” Dan de la Interne e o femeie fragilă, blondă, suavă și inocentă. E victima perfectă a presei care nu agrează partea ei diafană și e luată peste picior numai pe considerente de misoginism. Dar, dincolo de sensurile din capul ei, se pare că în universul nostru, “duamna” Dan e o bună urmașă a Elenei ... Read More »

Prefectul Florinel Dumitrescu a descoperit mersul pe jos

Monica Vasilescu Bârfe: De când cu prim-ministrul Cioloș, pe care fiecare zi îl prindea stând la vreo coadă, în vreo pădure adunând gunoaie sau așteptând, modest, să treacă strada pe trecerea de pietoni, printre mințile puține ale unora s-a propagat ideea că un conducător de instituție trebuie să fie om de rând. Florinel Dumitrescu este unul. Adică, omul își recunoaște ... Read More »