liberinteleorman.ro

Angajările și licitațiile publice, ținute la secret pe site-ul Primăriei Alexandria

26 iulie 2022

Cele mai importante și de interes secțiuni de pe site-ul Primăriei Alexandria – anunțuri compartiment resurse umane/angajări și anunțuri achiziții publice/licitații – sunt restricționate. Deși în deschiderea site-ului alexandria.ro se specifică faptul că noul website al Primăriei Alexandria a fost „special dezvoltat pentru a facilita soluționarea cât mai rapidă a problemelor întâmpinate de cetățenii noștri și, totodată, pentru a oferi informații oficiale mult mai rapid și mai eficient”, ce e mai important nu este de găsit. Și nu că ar putea vreun civil neregimentat la PSD să acceseze un job la primărie sau vreo firmă necunoscută să obțină vreo licitație publică, dar poate vor să vadă și oamenii pentru ce posturi plătesc din banii lor.

„Acum ceva timp, am întocmit un referat prin care solicitam transparentizarea posturilor vacante atât din Primăria Alexandria, cât și din cadrul Societăților Comerciale ce intră în subordinea Consiliului local Alexandria, având în vedere că oamenii de rând nu prea au acces la aceste funcții dacă nu dețin carnet la partid la psd.

📌Referatul NU a fost aprobat din diverse motive, dar acum înțeleg muuuuult mai bine adevăratele motive!

📌De câteva zile, siteul Primăriei NU funcționează la două secțiuni: – Anunțuri compartiment resurse umane/angajări https://alexandria.ro/…/compartimentul-resurse-umane/-Anunțuri achiziții publice/licitații https://alexandria.ro/…/achizitii-publice/licitatii/

📌Sunt curios cine se angajează sau ce achiziții dubioase se mai fac!

📌Rușinică, domnule primar NicVic! Oamenii vor transparență! Sunt sătui de matrapazlâcurile pe care le faceți de ani de zile!”, a spus consilierul local Gabi Bulumac, reales lider al aleșilor locali ai PNL din legislativul local.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Primarul Drăgușin modernizează sistemul de iluminat cu o firmă „țepară”

Următorul articol

Femeile se pot testa gratuit Babeș Papanicolaou sau HPV, la Poroschia

Cele mai recente articole de Bârfe

Există PLUS în Teleorman?!

Monica Vasilescu Partidul Libertăţii, Unităţii şi Solidarităţii – rezumat la PLUS – a fost lansat sâmbătă, 15 decembrie, la Cluj Napoca, de