BÂRFE. Ziarul Liber în Teleorman a băgat Teldrumul în insolvență!

în Bârfe

Carmen Dumitrescu

După ani încărcați de eforturi, investigații și căutări ale documentelor ascunse de ochii teleormănenilor, publicația noastră liberă a primit, în sfârșit, recunoașterea meritelor sale!

Totul s-a întâmplat în cadrul emisiunii “Bună, România” a postului național de televiziune B1TV, în mod cu totul și cu totul neașteptat chiar din partea primarului Alexandriei, Victor Drăgușin. Acesta a mărturisit moderatorilor emisiunii că Ziarul Liber în Teleorman este responsabil pentru falimentul companiei Interagro a afaceristului Ioan Niculae și pentru insolvența companiei Teldrum a omului politic Liviu Dragnea.

Primarul Alexandriei, apropiat al lui Liviu Dragnea, a spus în clar că “propaganda” ziarului nostru (așa se referă el la investigații, anchete și dezvăluiri) a dus la falimentul celor două mari companii și la concedierea a sute de membri de partid. În mod evident, ziarul nostru a afectat și bugetul local, care nu mai reușește să colecteze destule taxe din salarii, așa că probabil acesta este motivul pentru care oamenii din oraș plătesc acum 2 lei pentru ora de parcare, echivalentul unei zile de parcare în Sibiu.

Nu putem decât să ne mândrim cu aceste realizări și sperăm să bifăm mai multe până la închiderea ultimei ediții. Știm că aceasta nu este o bârfă, ci o profundă certitudine a primarului Alexandriei, dar n-am mai avut loc de propaganda din această ediție. Îndrăzniți să credeți că totul este posibil!

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*