liberinteleorman.ro

BÂRFE. Ziarul Liber în Teleorman a băgat Teldrumul în insolvență!

5 martie 2019

Carmen Dumitrescu

După ani încărcați de eforturi, investigații și căutări ale documentelor ascunse de ochii teleormănenilor, publicația noastră liberă a primit, în sfârșit, recunoașterea meritelor sale!

Totul s-a întâmplat în cadrul emisiunii “Bună, România” a postului național de televiziune B1TV, în mod cu totul și cu totul neașteptat chiar din partea primarului Alexandriei, Victor Drăgușin. Acesta a mărturisit moderatorilor emisiunii că Ziarul Liber în Teleorman este responsabil pentru falimentul companiei Interagro a afaceristului Ioan Niculae și pentru insolvența companiei Teldrum a omului politic Liviu Dragnea.

Primarul Alexandriei, apropiat al lui Liviu Dragnea, a spus în clar că “propaganda” ziarului nostru (așa se referă el la investigații, anchete și dezvăluiri) a dus la falimentul celor două mari companii și la concedierea a sute de membri de partid. În mod evident, ziarul nostru a afectat și bugetul local, care nu mai reușește să colecteze destule taxe din salarii, așa că probabil acesta este motivul pentru care oamenii din oraș plătesc acum 2 lei pentru ora de parcare, echivalentul unei zile de parcare în Sibiu.

Nu putem decât să ne mândrim cu aceste realizări și sperăm să bifăm mai multe până la închiderea ultimei ediții. Știm că aceasta nu este o bârfă, ci o profundă certitudine a primarului Alexandriei, dar n-am mai avut loc de propaganda din această ediție. Îndrăzniți să credeți că totul este posibil!

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate


Publicitate

Articolul precedent

Procesul lui Dragnea ar putea fi rejudecat a doua oară!

Următorul articol

La Școala Gimnazială Nanov… Mărțișorul este un simbol al primăverii

Cele mai recente articole de Bârfe

Există PLUS în Teleorman?!

Monica Vasilescu Partidul Libertăţii, Unităţii şi Solidarităţii – rezumat la PLUS – a fost lansat sâmbătă, 15 decembrie, la Cluj Napoca, de