Există PLUS în Teleorman?!

în Actualitatea politică/Bârfe

Monica Vasilescu

Partidul Libertăţii, Unităţii şi Solidarităţii – rezumat la PLUS – a fost lansat sâmbătă, 15 decembrie, la Cluj Napoca, de către Dacian Cioloș și echipa de coordonare, în cadrul unei întâlniri cu simpatizanţii şi coordonatorii regionali.

Conform unui comunicat de presă primit pe mail-ul redacției, există PLUS și în Teleorman. Membrii grupului de inițiativă județeană PLUS Teleorman fac parte din Regiunea Sud, alături de Argeș, Dâmbovița, Prahova, Ialomița, Călărași și Giurgiu. Coordonatorii regionali sunt Andrei Lupu, Niculina Tâlvăr și Raul Pop.

Grupul de inițiativă județeană Teleorman urmează să constituie grupuri de inițiativă locală la nivelul localităților în care se află persoane care și-au depus online cererea de adeziune, astfel încât, în momentul alegerilor europarlamentare, PLUS să aibă formată deja o rețea a membrilor și a simpatizanților din județ.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

1 Comment

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*