liberinteleorman.ro

Nuntă cu mâncare stricată la Roșiorii de Vede. Administratorii restaurantului „s-au spălat pe mâini” cu o reducere

23 august 2021
Advertisement

Nuntă cu sarmale stricate la Restaurantul KOLA din Roșiorii de Vede. O doamnă ne-a relatat revoltată că un eveniment important al familiei sale a fost umbrit de mâncarea de proastă calitate și învechită care a fost servită la acest local. Femeia susține că alimentele de la aperitiv erau uscate, iar sarmalele miroseau „a hoit”.

„Am avut o nuntă la restaurantul Kola din Roșiorii de Vede, vineri, pe 20 august. Mâncarea a fost sub orice critică, stricată, mai ales sarmalele, miroseau a hoit și așa le-au adus la masă. A făcut nunta fiica mea, a fost mireasă și a botezat la același eveniment.

Sarmalele au fost sub orice critică, aperitivul cu mezelurile uscate, mezelurile toate se vedeau că nu erau proaspete, a plătit 83 de milioane și i-a făcut reducere la porția de sarmale 30 de lei, dar pe mine nu mă poate cumpăra cu asta, a stricat meniul nunții, ne-a făcut de rușine, oamenii așteptau ceva să consume. Nu a mâncat nimeni. Și mai bine, că ajungeau la spital”, a povestit Elena Dumitrache.

Doamna a sesizat ANPC – Comisariatul Teleorman, dar nu are prea mari speranțe că inspectorii vor acționa conform legii.

„Astăzi am dat telefon. Au zis că vor trimite pe cineva în control, dar știu eu ce control se va face… îi anunță să se pregătească sau le spun să fie mai atenți că au oameni nemulțumiți. Așa e în România astăzi, nu se face nimic, tocmai de aceea copiii nu vor să meargă mai departe pentru că se știe că se mușamalizează problema.

Vreau doar atât, să nu mai pățească cineva ca noi așa ceva, să se îmbogățească pe spinarea copiilor care sunt la început de drum. Nimeni nu știe cât de greu s-au făcut acei bănuți, de ce să suportăm ca ei să câștige bani cu porcării? Trebuie să plătească și ei într-un fel, dacă lăsăm așa fiecare… nu știu încotro se îndreaptă țara asta”, a mai spus doamna Dumitrache.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

PSD depune moțiune de cenzură împotriva Guvernului. Explicațiile senatorului Dănuț Cristescu

Următorul articol

Incendiu de vegetaţie în zona de agrement a pădurii din Roşiorii de Vede

Cele mai recente articole de Actualitate

Don't Miss