Damf puternic de Piperea în oala baschetului

în Bârfe

cstina pipereaBârfe: Piperea este un ingredient care nu lipsește din bucătăria baschetului teleormănean. Acest nume a devenit laitmotiv în jocul unde se aruncă mingea la coș (după tactica Piperea, desigur). De data aceasta ne vom referi doar la partea feminină din familia Piperea, mai exact la Costina, numită de circa doi ani director al CSS Alexandria. Amănuntul picant este că dânsa nu deține doar această funcție, ci și pe cea de președinte al Asociației Județene de Baschet Teleorman, ceea ce înseamnă că este un pic incompatibilă. Și pentru că este conștientă că lucrurile se iuțesc prea mult, doamna Piperea vrea să echilibreze balanța, dar asta… într-o zi cu soare. Adică să lase pe altcineva în loc, pentru că Piperea, orâcât ar fi de devotată baschetului, nu poate pipera chiar orice fel de mâncare din bucătăria acestui sport.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

3 Comments

  1. In sfarsit, a scris cineva si despre asta.Da, asa este, tot se invarte in jurul familiei pipera aici, chiar si la consiliul judetean

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Cele mai recente în Bârfe