Victor Drăgușin, am pornit în căutare de greșeli gramaticale

în Actualitate/Politica altfel

Monica Vasilescu

Facebook-ul a devenit locul de exprimare al multor politicieni. Pentru că au audiență garantată, mai ales în rândul tineretului, importanții zilei transmit mesajele prin intermediul rețelei lui Zuckerberg și nu se mai preocupă de corectitudinea lor, mergând pe premisa ”mulți văd, puțini cunosc”, cu atât mai mult pe internet, unde s-a strâns multă prostie omenească.

Trist e că unii politicieni, așa cum e primarul Alexandriei – Victor Drăgușin, un om care vorbește exemplar limba română, nu acordă importanță scrierii. Pe contul său de pe rețeaua de socializare amintită, Victor Drăgușin (sau consilierul său) face unele greșeli gramaticale impardonabile. Amintim doar două din ultima lună, atunci când Victor Drăgușin (sau consilierul său) a comis-o. Nu grav, doar a ”omis” să adauge litere importante. Într-un caz un ”i”, în celălalt, un ”u”, conform facsimilului atașat.

Sigur, e omeneşte să mai greşeşti uneori, dar când vine vorba de lucruri atât de simple este confirmarea că la ora de română a lipsit prezenţa de spirit cu desăvârșire. Iar situația asta ar putea fi remediată ușor. Pentru că, în zilele noastre, Victor Drăgușin (sau consilierul său) poate da o căutare pe Google.com pentru a afla forma corectă de scriere în limba țării în care s-a născut.dragusin (1)dragusin (2)

2 Comments

  1. aici pe contul asta scrie grasa aia de cristina teodorescu, care habar n-are limba romana,. rusine!!!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*