liberinteleorman.ro

Cel mai cald Crăciun – 19 grade la Zimnicea și Turnu Măgurele

26 decembrie 2023
Advertisement

Locuitorii județului Teleorman au experimentat cel mai cald Crăciun din istoria recentă în ceea ce privește vremea. Datele furnizate de Administrația Națională de Meteorologie (ANM) arată că temperaturile au atins cote neașteptat de ridicate în întreaga regiune, depășind recordurile anterioare și devansând chiar și așteptările meteorologilor.

În ultimii ani, Crăciunul a fost caracterizat de temperaturi mai înalte decât cele obișnuite, dar anul 2023 a adus cu sine un adevărat fenomen meteorologic în județul Teleorman și în toată zona de Sud. Conform ANM, termometrele au indicat 21 de grade Celsius în Oltenia și 17 grade Celsius în capitala țării, București. Aceste cifre sunt cu aproximativ 12-14 grade mai mari decât media obișnuită pentru această perioadă a anului.

Localitățile Zimnicea și Turnu Măgurele nu au fost o excepție, înregistrând o temperatură de 19 grade Celsius, fapt ce a creat o atmosferă cu totul atipică pentru sărbătorile de iarnă.

ANM subliniază că anul 2023 se remarcă prin faptul că aceste temperaturi sunt cele mai mari înregistrate vreodată în această perioadă a anului. Previziunile meteorologice indică faptul că temperaturile neobișnuit de înalte vor persista. Astfel, finalul anului 2023 va fi marcat de temperaturi mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă, nu doar în Teleorman, ci în toate regiunile țării.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Un bărbat a jefuit o persoană, în Ajunul Crăciunului, amenințând-o cu un cuțit

Următorul articol

ÎPS Teodosie a slujit la mănăstirea Pantocrator. Credincioșii pot atinge, în premieră, Darurile Magilor

Cele mai recente articole de Actualitate

Don't Miss