Un tânăr pesedist i-a arătat lui Gâdea coloana vertebrală!

în Bârfe

Carmen Dumitrescu

Nu râdeți! Că nu e de râs. Unii pesediști tineri mai au, se pare, niște sânge prin instalație, așa că, o dată la o mie de ani, mai fac și ei gesturi cel puțin curajoase. Este cazul unui cunoscut pesedist relativ tânăr, care, supărat pe Adi Gâdea, pe fondul unor manevre incorecte făcute împotriva sa, a decis să poarte un dialog deschis cu acesta, chiar la el în birou. Discuția s-a transformat în ceartă violentă, care l-a determinat pe Gâdea să-l dea afară din instituție pe temperamentalul fost coleg de la Tineret. Când colo, ce să vezi, acesta a așteptat să se calmeze toată lumea și a bătut drumul întors în biroul lui Gâdea, și-a ridicat tricoul pe care îl purta și i-a strigat fostului șef al autorității județene următoarele cuvinte memorabile: ”Uite, bă! Eu, spre deosebire de tine, am coloană vertebrală! ” Povestea ne-a emoționat atât de tare, încât chiar și noi, care nu mai toleram accesele de servilism ale tânărului despre care povestim, am decis să-i iertăm toate păcatele. Pentru că oamenii mai greșesc, dar numai unii dintre ei au și curajul să-și arate coloana vertebrală în biroul vreunui șef.

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

2 Comments

  1. gadea, acest sclavete al teroristului mustacios.Pana si putineanu,zis si ‘cuierul’ il invidiaza pe acest parameci!

  2. Un jeg Gadea asta. Atunci cand a avut puterea a folosit-o impotriva oamenilor. Arogant si foarte dusmanos. Si se pare ca si dragnea a observat. Doar l a promovat! :)))))
    Bine i-a facut tanarul. Felicitari tanarului si ii doresc sa aiba grija de coloana lui. 😉

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*