liberinteleorman.ro

Tragedie la DGASPC Teleorman: o minoră a sărit de la etaj

13 septembrie 2023

O tragedie de neimaginat a avut loc într-un centru al DGASPC din Teleorman. O minoră a sărit de la etajul clădirii, potrivit surselor noastre. Fata se află internată în spital și urmează să aibă o intervenție chirurgicală.
Nepăsarea și lipsa de profesionalism au fost factorii care au condus la această teribilă întâmplare pe care conducerea DGASPC Teleorman nu a făcut-o publică.

Minora L., a cărei identitate nu o vom dezvălui, nu a fost ocrotită corespunzător la centrul DGASPC din Teleorman, unde ar fi trebuit să primească îngrijire și sprijin. Conform mărturiilor, fata se simțea neglijată și neînțeleasă de către aproape tot personalul centrului.

O educatoare din cadrul instituției a avertizat anterior asupra stării critice a minorei. Potrivit informațiilor noastre, minora prezenta semne evidente de disconfort emoțional – refuzul de a vorbi cu cineva, sentimentul că nu este înțeleasă și se simțea jignită de comportamentul altor angajați din centrul DGASPC, care îi manifestau nepăsarea.

În ciuda acestor semnale de alarmă, nu s-au luat măsuri adecvate pentru a ajuta copila. Facem precizarea ca directorul DGASPC Teleorman – Florinel Dragomirescu nu a răspuns solicitării noastre până la publicarea materialului.

Citiți și: Abuzurile de la DGASPC Teleorman – Educatorii îi fac masaj șefei Mihaela Paraschiv, de la centrul din Roșiori – EXCLUSIV

Citiți și: Reacția lui Florinel Dragomirescu la abuzurile relatate de copiii DGASPC Teleorman

Citiți și: Mărturii despre ororile prin care au trecut copiii instituționalizați la DGASPC Teleorman

Citiți și: Dezvăluiri cutremurătoare: Povestea traumatizantă a unui avort forțat în centrul din Roșiorii de Vede

Citiți și: Șeful AJPIS Teleorman, cercetat disciplinar și suspendat din funcție în urma ororilor din centrele sociale

Citiți și SURSE: Mihăiță de la AJPIS Teleorman vrea să-și deschidă azil

3 Comments

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Bărbat, REȚINUT după ce a pipăit o femeie de 74 de ani – El este cercetat pentru agresiune sexuală și violare de domiciliu

Următorul articol

Stadionul-fantomă din Alexandria – CNI spune că va fi gata în 2 luni

Cele mai recente articole de Actualitate