liberinteleorman.ro

Stadionul-fantomă din Alexandria – CNI spune că va fi gata în 2 luni

Stadionul din Alexandria, un proiect de amploare ce a stârnit interesul întregii comunități locale și nu numai, se confruntă cu o provocare majoră. Cu două luni rămase până la termenul contractual de finalizare, 30 noiembrie 2023, stadiul lucrărilor lasă mult de dorit. Compania Națională de Investiții (CNI), responsabilă de acest proiect, insistă însă că termenul va fi respectat.

Valoarea contractului de proiectare și execuție pentru Stadionul din Alexandria a fost stabilită la impresionanta sumă de 55.901.378,39 lei, ridicând semne de întrebare cu privire la modul în care această investiție va aduce beneficii comunității și dacă valoarea contractului se justifică.

În ciuda optimismului oficialilor companiei de investiții, realitatea de pe șantier este departe de a reflecta acest entuziasm. Stadionul se află în prezent la mai puțin de 30% finalizat.

Citiți și: Stadionul din Alexandria, povestea șantierului întârziat ani la rând – Când va fi gata

Citiți și: Stadionul din Alexandria mai are 4 luni până la finalizare, dar este la stadiul de schelet – FOTO

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Tragedie la DGASPC Teleorman: o minoră a sărit de la etaj

Următorul articol

Semnal editorial: Tudor Matreșu scoate de sub tipar cartea „Ecoul luminii”

Cele mai recente articole de Actualitate