liberinteleorman.ro

Team Star Sud, firma care a preluat ștafeta de la Teldrum, lucrează pe ninsoare la centrul pietonal întârziat

Advertisement

Atenția opiniei publice se îndreaptă în această perioadă către firma Team Star Sud 2019 SRL, cunoscută anterior sub denumirea de Spring Road Cargo, pentru întârzierea lucrărilor de modernizare a zonei pietonale de pe strada Libertății. Această companie, considerată continuatoarea Teldrum, a devenit subiect de discuție în contextul în care termenele de finalizare stabilite pentru modernizarea centrului pietonal din Alexandria nu au fost respectate.

Team Star Sud 2019 a fost înființată de acționarii TelDrum SA – Lucian Dobrescu și Panaitov Marinela, împreună cu Nicoleta Dan, o societate care a intrat în scenă după ce firma-mamă, TelDrum, a intrat în insolvență. Acest fapt a ridicat semne de întrebare cu privire la continuitatea și transparența procesului de licitație, având în vedere legăturile anterioare ale Teldrum cu nume sonore precum Liviu Dragnea.

Contractul în cauză, privind modernizarea zonei pietonale de pe strada Libertății, a atras atenția din cauza celor două termene de finalizare nerespectate de către Team Star Sud și, mai ales, pentru că locuitorii din Alexandria au îndurat luni bune dezastrul de pe centru, vara praf, iar iarna noroaie și materiale de construcție lăsate la voia întâmplării, fără vreo securitate, fapt care a dus și la incidente grave. Cu toate acestea, în loc să-și asume un nou termen, firma lucrează intens pe ninsoare pentru a înainta cu lucrările întârziate.

Revenind la firma controlată de acționarii TELDRUM, ea a fost înființată în 2014, dar a cunoscut faima în vremuri grele pentru compania-mamă din cauza încarcerării lui Liviu Dragnea și a perspectivelor incerte. Și-a făcut rapid trecere la licitații și a obținut câteva contracte bune pe la primăriile din Teleorman. A lucrat și la Turnu Măgurele, Zimnicea, Țigănești etc.

Are același obiect de activitate: lucrări de construcții a drumurilor și autostrăzilor și, în scurt timp de la insolvența Tel Drum, a ajuns la succes. În 2022 a înregistrat o cifră de afaceri de 22.194.401 lei (în creștere cu 23%) și un profit de 747.708 lei.

Citiți și:

Incident tragic pe centrul pietonal: Un bătrân a devenit victima neglijenței în șantierul nesfârșit din Alexandria

Refacerea centrului pietonal din Alexandria, fără termen de finalizare

Citiți și Centrul pietonal din Alexandria NU a fost finalizat la timp – Alexandria se reconstruiește cu întârziere

CITIȚI ȘI: Dezastrul din centrul Alexandriei, pus pe seama lipsei de granit – Explicațiile halucinante ale primarului

Citiți și: Schemele TEL DRUM continuă: O firmă asociată reabilitează centrul pietonal din Alexandria

Citiți și: ADP Alexandria lasă arborii de pe centru fără apă până la finalizarea șantierului

Citiți și: Lucrările la pietonalul Alexandriei sunt SISTATE! Șantierul, reluat în martie

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Polițistul care și-a amenințat vecina cu moartea, membru în partidul fondat de Carmen Dan și susținut de Liviu Dragnea

Următorul articol

Părintele Florin Danu: „Ne vom întâlni cu Dumnezeu și vom da socoteală pentru tot ce am făcut în viața noastră”

Cele mai recente articole de Actualitate