liberinteleorman.ro

Polițistul care și-a amenințat vecina cu moartea, membru în partidul fondat de Carmen Dan și susținut de Liviu Dragnea

8 ianuarie 2024

Partidul lui Liviu Dragnea are trei membri și ăia infractori. Unul dintre cei din partidul „Mișcarea România Suverană” (MRS), condus de fostul ministru Carmen Dan, identificat ca fiind polițist în București, a fost arestat luni, după ce și-a amenințat vecina cu moartea.

Individul în cauză, numit Cătălin Coman, a fost reținut luni, într-o operațiune mascată, după ce a creat un incident în care a amenințat-o pe vecina sa și apoi s-a baricadat în propria locuință. Potrivit informațiilor obținute din postările de pe rețelele de socializare, Coman este cunoscut ca membru activ al MRS.

Potrivit unor surse, polițistul este același care i-ar fi montat lui Carmen Dan microfoane de înregistrare în apartamentul închiriat în care locuia pe vreme când era ministru.

Reacția lui Carmen Dan:

„Referitor la informațiile apărute în spațiul public, în cursul zilei de astăzi, în calitate de Președinte al MRS, doresc să fac următoarele precizări:

Implicarea domnului Cătălin Coman într-un scandal legat de acte de violență domestică va fi sancționată politic de către MRS. După cum știți, am inițiat și am modificat legislația în sensul eficientizării prevenirii și combaterii violenței domestice. Conduita publică a oricărui membru de partid trebuie să fie adecvată normelor sociale, motiv pentru care vom analiza în cadrul instituțional al MRS măsurile care se impun a fi luate în acest caz. Bineînțeles, după ce ancheta aflată în derulare se va finaliza și vom afla rezultatele.

În ceea ce privește comentariile legate de posibila participare a domnului Coman (care într-adevăr este Președinte al MRS, sector 5 București) în acțiunea de introducere în spațiul meu privat a unei tehnici de monitorizare ambientală, menționez că nu sunt în măsură să comentez deciziile luate de unitatea de Parchet competentă, care a investigat cazul. Dosarul este, din câte știu, soluționat cu neînceperea urmăririi penale.

Mișcarea România Suverană este mult mai mult decât o sursă de scandaluri care alimentează senzaționalul. Experiența personală mă determină să nu reacționez „la cald” și să urmăresc (la fel ca și dumneavoastră) derularea evenimentelor”, a transmis Carmen Daniela Dan – președinte MRS.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate


Articolul precedent

La Alexandria, taxele și impozitele se plătesc începând de astăzi – Anunțul primăriei

Următorul articol

Team Star Sud, firma care a preluat ștafeta de la Teldrum, lucrează pe ninsoare la centrul pietonal întârziat

Cele mai recente articole de Actualitate