liberinteleorman.ro

Lucrările la pietonalul Alexandriei sunt SISTATE! Șantierul, reluat în martie

Advertisement

Lucrările din centrul Alexandriei, adică șantierul de la un capăt la altul al pietonalului, sunt sistate oficial de firma TEAM STAR SUD 2019 S.R.L. Primăria Alexandria a făcut anunțul abia acum, după două luni de la decizia societății.

„Precizăm că în baza prevederilor normativului pentru realizarea lucrărilor de construcții C16-84, S.C. TEAM STAR SUD 2019 S.R.L., firma declarată câștigătoare, a solicitat sistarea execuției lucrărilor în cadrul contractului ”Modernizare zonă pietonală str. Libertății”, pentru perioada 29.11.2020 – 01.03.2023, iar prezența muncitorilor în această perioadă are ca unic scop protejarea lucrărilor executate pentru evitarea eventualelor degradări.

Comunicăm faptul că durata contractului de execuție lucrări privind ”Modernizare zonă pietonală str. Libertății” este de 16 luni, începând cu data de 16.05.2022. Prin urmare, derularea contractului de lucrări, în prezent, este în graficul impus de municipalitate”, potrivit Primăriei Alexandria.

Ca atare, Alexandria rămâne în nămol cel puțin până în luna martie, atunci când fosta TelDrum își va relua activitatea. Dacă va găsi granit…

CITIȚI ȘI: Dezastrul din centrul Alexandriei, pus pe seama lipsei de granit – Explicațiile halucinante ale primarului

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Tun imobiliar și medical la Ministerul Transporturilor: 15 spitale CFR date gratis baronilor locali

Următorul articol

Teleorman, pe locul 3 la numărul de asistați social

Cele mai recente articole de Actualitate