Fulvia Frăsineanu se visează director la Registrul Comerţului

în Bârfe

Fulvia

Bârfe: Bogata din Consiliul Judeţean Teleorman, Fulvia Frăsineanu era, până de curând, membru PDL. Cum a văzut în faţa ochilor ordonanţa-dragnea (scriem cu litere mici pentru că nu ne funcţionează tastatura), a semnat-o pe nerăsuflate şi s-a pus la picioarele baronului.

Nu o acuzăm pe doamna consilier judeţean de preacurvie politică şi nici nu ne-ar deranja dacă îi va lua locul actualului director de la Registrul Comerţului Teleorman, Andrea (aşa se numeşte, nu este o greşeală) Enache. Din contră. Liber în Teleorman îi va oferi tot suportul logistic!

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*