Marian Tudorică a “trambalat” babele la vot ca pe moaşte

în Bârfe

marian tudoricaBârfe: Fostul primar al comunei Troianul nu s-a lăsat de meserie nici după plecarea de la Putere. Mai ales acum, că a avut destul timp liber, edilul şi l-a dedicat celor nehotărâţi la votare.

În ziua alegerilor, trimisul PCR, pardon, PSD, le-a făcut cu ochiul tuturor credincioaselor în vârstă şi le-a convins să le conducă la vot, înainte de începerea slujbei la biserica din localitate.

Aceeaşi metodă era planificată şi de către reprezentantul ACL, dar, după terminarea pogramului religios, nu s-a mai găsit nicio bunicuţă politic schimbabilă nevotată. Ghinion!

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*