Dumitru Goldbach – prefața ALDE Teleorman

în Bârfe

goldbachMonica Vasilescu

Bârfe: Încrengătura politică numită ALDE, o alianță bizară formată din PC și PLR, are, nu de mult timp, un nou membru. Un prim-vicepreședinte chiar. Dumitru Goldbach este numele politicianului, apărut de la Capitală să centreze și să dea cu capul în organizația teleormăneană ALDE, de care răspund Ică Calotă și Paul Chicu.

Tânăr, decent și dichisit, se spune că misteriosul Goldbach este băgat la înaintare de amorul artei, fiind singurul din formațiunea nou creată care ar avea față comercială. Se pare, totuși, că acesta țintește o funcție de soi în administrația locală, dar pentru asta trebuia să-și găsească ancore ideologice la un partid…

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*