Samuel Calotă face politică de sisif

în Bârfe

samuel-calotaBârfe: Nu este un secret pentru nimeni că pe la toate partidele pe la care a fost, Samuel Calotă a avut mână forte în a dirija lucrurile în favoarea sa. Nici de la UNPR-ul lui Oprea, nu schimbă stratagema. El a plecat în căutare de primari, să-i scoată din debaraua liberalismului și să-i îndrepte către ”interesul național”.

De data aceasta, putem intui că permutările sale politice vor fi zadarnice, fiindcă nu-ți trebuie prea multă școală politică să-ți dai seama, după cum arată schemele actuale și comportarea unor lideri ai zilei, că UNPR se va alia cu PNL. Dar asta o fi condiția umană a lui Sami, să reînceapă mereu munca.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

3 Comments

  1. la ce sa te astepti la un turnator ????? ……
    ce a facut toata viata lui acest pokait-turnator, asta va face in continuare cat va fi liber de … „beciul domnesc”+

  2. Nu a facut politica de sisif turnatorul asta notoriu la securitate, veniturile obtinute de catre acest pocait sunt destul de substantiale, asta nu e numai un escroc,e un sarlatan notoriu,un penal!

  3. In Filatura sunt imputite sefele mai ales alea de la Bucuresti cum ar fi ,,Doina,,de la Bucuresti care traieste din munca fetelor de la tara. Nu este devina patronul pentru ca el nu stie.El da bani la timp Bonuri de masa si prime de sarbatori .Sunt devina impresarii lui Doina cum ar fi ,,Tudorache Steluta o mizerie de sefa care ii cara de toate sa o tina in scaun pe aceasta taranca care nu are dupa ce bea apa .Rusine pentru aceste femei ‘suntem in 2015 si ar trebui sa reactionam .

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*