liberinteleorman.ro

Cristian Duică se îmbată… cu succes

18 iulie 2014
Advertisement

De când a luat Primăria din Roşiorii de Vede, Cristian Duică a dat-o pe băutură. Aşa spun gurile rele ale locului, care apreciază efortul edilului-şef de a răzbate în administraţie, dar, ca orice lucru făcut cu simţ de răspundere, cere bătaie de cap.

Pentru a se relaxa după o zi istovitoare, primul edil din Roşiori merge în cârciumă. Şi stă. Şi bea. Nu mult, doar până uită că succesul unui statut, aşa cum e cazul funcţiei pe care o ocupă, vine la pachet cu stresul responsabilităţii de a lăsa ceva în urmă. Pentru că lucrurile au început să se mişte în municipiul pe care îl are în mâini, mai ales că pavează şi renovează străzile ce îl duc mai de fiecare dată pe drumul cel bun. Parol.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Administraţia alexăndreană îneacă bani publici

Următorul articol

Ce mai fac foştii parlamentari ai Teleormanului

Cele mai recente articole de Bârfe

Liviu Dragnea și-a ras mustața!

Advertisement Mustața lui Liviu Dragnea era foarte importantă. Pentru el. Atașamentul lui față de părul de deasupra buzei superioare a pornit încă

Există PLUS în Teleorman?!

Advertisement Monica Vasilescu Partidul Libertăţii, Unităţii şi Solidarităţii – rezumat la PLUS – a fost lansat sâmbătă, 15 decembrie, la Cluj Napoca,