liberinteleorman.ro

Administraţia alexăndreană îneacă bani publici

18 iulie 2014

Despre patinoarul dispărut din Alexandria s-au scris rânduri în şir. Multele miliarde pe care le-a înghiţit bucata de material alunecos au fost trecute la categoria “pierderi”, după ce afacerea primăriei a fost lipsită de succes.

La întrebarea „unde a fost dus patinoarul din Alexandria după insuccesul avut la populaţie?”, am primit un răspuns. Neoficial. Se pare că unele componente din scumpul teren special amenajat pentru patinaj se găsesc în pământ. Mai exact, sub fântâna arteziană din parcul de lângă Cinematograful Patria, care a înghiţit şi ea cam trei miliarde de lei. Cu dar din dar se… îneacă banii publici ai municipiului.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Unde fugim de-acasă? – Pe terasă la “TAO”

Următorul articol

Cristian Duică se îmbată… cu succes

Cele mai recente articole de Bârfe

Există PLUS în Teleorman?!

Monica Vasilescu Partidul Libertăţii, Unităţii şi Solidarităţii – rezumat la PLUS – a fost lansat sâmbătă, 15 decembrie, la Cluj Napoca, de