liberinteleorman.ro

Nae Tatu continuă să facă bani în umbra politicii, la Alexandria

Advertisement

În orașul bântuit de culoarea roșie a partidului unic, afaceriștii cu unele conexiuni politice au devenit stăpâni ai banilor publici. Fie că vorbim despre restaurante, magazine sau gherete, aceștia par să aibă acces la toate resursele și să profite la maxim de pe urma legăturilor lor politice.

De exemplu, Nae Tatu, un afacerist cu conexiuni evidente la PSD, a realizat profituri semnificative în ultimele luni, închiriind utilaje la Administrația Domeniului Public Alexandria și la Administrația Străzilor, Construcții Edilitare SRL.

Din multitudinea de firme pe care le deține (oficial sau prin interpuși) am extras AGRIBOG ALEX SRL, o societate care aparent are obiect de activitate Cultivarea cerealelor (exclusiv orez), plantelor leguminoase și a plantelor producătoare de semințe oleaginoase. Firma e pe numele fiului și are o cifră de afaceri consistentă în 5 ani de activitate. Cei mai mulți bani, însă, i-a făcut în trei luni, cu societățile din subordinea Primăriei Alexandria.

Cel mai recent contract obținut de firma lui Tatu, pe 6 decembrie, se referă la închiriere de echipament de terasament cu operator și are o valoare de 30.900,00 RON (6.219,68 EUR). Un alt contract stufos a fost luat pe 23 noiembrie și se referă la închiriere de utilaje și de echipament de construcții și de lucrări publice cu operator. Acesta are o valoare mai mare, de 92.121,12  RON (18.531,71 EUR). Potrivit descrierii achiziției, este vorba despre închiriere utilaje cu deservent: încărcător frontal, 2.184 ore – fără combustibil. Utilajele vor sta la dispoziția achizitorului 24 ore din 24 ore, conform contract.

Cel mai consistent contract luat de Tatu, de la ADP Alexandria, are ca explicație: închirierea de utilaje cu deservent: tractor cu lamă deszăpezire, 2.184 ore – fără combustibil. Utilajele vor sta la dispoziția achizitorului 24 ore din 24 ore, conform contract. Prin această „cumpărare directă”, firma omului de afaceri cu statul încasează 146.808,48 RON (29.534,77 EUR).

Un alt contract luat în luna septembrie se ridică la suma de 67.500,00  RON (13.646,01 EUR) pentru închiriere buldoexcavator.

Citiți și: Nae Tatu este primul abonat la banul Primăriei Alexandria! Firma marelui afacerist a montat un panou cu leduri de 64.500 lei

Afaceristul Nae Tatu vinde apartamente în Alexandria mai scumpe decât în București

Caracatița lui Drăgușin face ravagii în Alexandria: afaceristul Nae Tatu își construiește un imobil-mamut pe mijlocul străzii și tulbură un întreg cartier

Schema firmelor de casă din Alexandria – Afaceriștii din cercul de interese al puterii locale

1 Comment

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

A scăzut numărul furturilor de animale în Teleorman – Recomandările Poliției

Următorul articol

Protest spontan la Tribunalul Teleorman, Judecătoria Alexandria, Judecătoria Turnu Măgurele şi Judecătoria Zimnicea: Grefierii anunță GREVĂ națională

Cele mai recente articole de Actualitate