liberinteleorman.ro

Afaceristul Nae Tatu vinde apartamente în Alexandria mai scumpe decât în București

Advertisement

Afaceristul cu statul Nae Tatu sau „omul-fantomă” al PSD, cum i se mai spune în lumea mondenă a Teleormanului, construiește de zor în Alexandria. Construcția despre care facem scriere este pe numele unui membru al familiei, că Nae Tatu nu prea și-a asumat nicio afacere în întregime. Firmele sale sunt pe numele tatălui, ale nepoților și chiar pe numele unor fete născute după `90, care au firme de succes și, aparent, nicio legătură cu business-ul. Dar despre asta într-o ediție viitoare.

Revenind la blocul pe care l-a construit familia Tatu în Alexandria, în ciuda revoltelor din vecinătate ale oamenilor sufocați de haosul creat, acesta are apartamente cu prețuri mai mari decât în capitala țării. La Nae Tatu, un apartament cu trei camere are prețul situat între 83.000-85.000 euro (în funcție de etaj), iar unul cu două camere, tip penthouse, 90.000 euro.

Pe paginile cu profil vânzări apartamente, afaceristul din umbră se laudă cu „cel mai exclusivist proiect imobiliar”, de parcă exclusivismul lui ar avea termen de comparație în Alexandria. Sau poate se ia la întrecere cu blocurile ANL…

Noul proiect imobiliar din zona I a orașului Alexandria, situat pe Str. Cuza Vodă, nr. 98A, are regim de înălțime S+p+5 etaje cu un total de 10 unități locative (8 apartamente de 3 camere și 2 penthouse-uri cu câte o terasă proprie cu suprafața de 41 mp fiecare), însoțite de locuri de parcare în fața blocului, parcare privată, bineînțeles.

Citiți și: Nae Tatu este primul abonat la banul Primăriei Alexandria! Firma marelui afacerist a montat un panou cu leduri de 64.500 lei

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

2 Comments

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Un restaurant din Izvoarele a luat foc! De la ce a pornit incendiul

Următorul articol

Accident pe DN 52 – Furculești: Patru victime

Cele mai recente articole de Dezvăluiri