liberinteleorman.ro

Una dintre firmele asumate de Nae Tatu își dă DUHUL după ce și-a umplut conturile

15 decembrie 2023

O firmă cu o istorie îndelungată și rezonanță puternică în comunitatea locală din Alexandria, mai ales când vine vorba de bani publici, TATUS PROD 2001 SRL, se confruntă cu situația de a trece spre faliment după două decenii de prosperitate. Compania, fondată de celebrul Nae Tatu, a reușit să înregistreze profituri constante timp de 22 de ani, dar se pare că a venit momentul să fie trecută pe line moartă.

TATUS PROD 2001 SRL, una dintre puținele afaceri ale lui Nae Tatu în care numele său este expus public ca asociat, se confruntă acum cu o perioadă dificilă și pierderi financiare. În timp ce în alte companii cu trecere la banul public au acționari sau administratori alți membri ai familiei Tatu, implicați în diverse afaceri cu statul, aceasta rămâne una dintre puținele în care magnatul local și-a asumat direct responsabilitatea.

Nae Tatu este o figură proeminentă în comunitate și un susținător notoriu al Partidului Social Democrat (prin Tatus Prod a donat 260.000 lei la PSD) și este cunoscut pentru relația sa strânsă cu banii publici ai Alexandriei prin intermediul prietenului Victor Drăgușin, aflat de 20 de ani la conducerea orașului. De-a lungul anilor, el a gestionat și a beneficiat de numeroase contracte cu Primăria Alexandria, fiind primul la punerea de borduri, reabilitarea obiectivelor de interes public și construirea de toalete publice. Acesta, prin firma care își dă suflarea în zilele noastre, a primit și proiecte mai complexe precum cel al semafoarelor inteligente din oraș. Ne amintim că, în 2011, primarul Alexandriei a promis că, după implementarea a trei proiecte finanțate din fonduri europene, capitala de județ va avea „iluminat ca-n Paris, trafic rutier ca-n Germania și siguranță ca la Moscova”. După atâția ani de promisiuni deșarte, sigur că nu avem nimic din toate acestea, însă rețeaua de putere construită într-un oraș cu nici 40.000 de locuitori devine tot mai alambicată. Iar statul român ar putea fi considerat unul dintre cei mai mari infractori, dacă analizăm formele, aparent legale, prin care acesta umflă bugetele unor firme de curte care au pus mâna pe putere în schimbul multor lucrări mediocre ori inexistente iar apoi le fac de petrecanie.

.Nae Tatu continuă să facă bani în umbra politicii, la Alexandria

Nae Tatu este primul abonat la banul Primăriei Alexandria! Firma marelui afacerist a montat un panou cu leduri de 64.500 lei

Afaceristul Nae Tatu vinde apartamente în Alexandria mai scumpe decât în București

Caracatița lui Drăgușin face ravagii în Alexandria: afaceristul Nae Tatu își construiește un imobil-mamut pe mijlocul străzii și tulbură un întreg cartier

Schema firmelor de casă din Alexandria – Afaceriștii din cercul de interese al puterii locale

Legăturile lui Victor Drăgușin cu afaceristul său preferat – Secretul bine păzit

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate


Articolul precedent

De ce toate cazinourile au licență din Malta? Află ACUM!

Următorul articol

Bani pentru primăriile din Teleorman – Cine a primit cele mai mari sume | LISTA

Cele mai recente articole de Actualitate