Iancu Petricioaia – poliţistul de partid

în Bârfe

politist localBârfe: Prin prisma statutului, poliţiştilor nu le este permis să facă politică, indiferent dacă structura pe care o slujesc este fosta Poliţie Comunitară.

Petre Iancu Petricioaia, pus şef al poliţiştilor locali din Roşiorii de Vede, după o campanie electorală istovitoare la care a stat la braţ cu primarul Cristian Duică, se pare că are propria lege când vine vorba de partide.

El stă zilnic, între orele 09:00 şi 10:00, la sediul PSD din localitate şi jură că împarte legea echitabil, fiind “mai imparţial decât Papa”.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*