Vor răsări alte 16 locuinţe ANL

în Actualitate/Administratie

Monica Vasilescu

ANLAgenţia Naţională pentru Locuinţe, în colaborare cu Primăria Municipiului Alexandria, lansează proiectul „Locuinţe în proprietate cu credit ipotecar” amplasat în municipiul Alexandria, str. Turnu Măgurele, nr. 4, prin care se vor realiza 16 locuinţe cuplate cu regim de înălţime Parter + Mansardă.

Conform proiectului, se propun 3 tipuri de locuinţe cu următoarele spaţii interioare şi suprafeţe:

TIP 1 (3 camere) Parter: hol de intrare, grup sanitar, bucătărie cu loc de luat masa, cămară, debara, scară acces mansardă, camera de zi, terasă exterioară. Mansardă: hol de mansardă cu scară, baie, dormitor 1, dormitor 2.

Suprafaţă construită va fi de maximum 71 mp, iar suprafaţă construită desfăşurată va fi de până la 130 mp.

Caracteristicile lucrărilor prevăd compartimentări interioare, adică pereţi din zidărie de cărămidă 25/12,5 cm grosime, gipscarton; tavane parter şi mansardă din gipscarton, finisaje interioare: pardoseli: gresie ceramică antiderapantă în zonele umede, holuri şi scară, parchet laminat în zonele de locuit, pereţi şi tavane: vopsea lavabilă, dar şi finisaje exterioare.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*