liberinteleorman.ro

După ce a pus „cruce” Parcului Industrial, Drăgușin vinde terenul unor afaceriști anonimi

1 martie 2024

După 18 ani de promisiuni și proiecte nerealizate, primarul municipiului Alexandria, Victor Drăgușin, a decis să pună capăt unui capitol al economiei locale, anunțând dizolvarea, lichidarea și radierea societății SC Parc Industrial Alexandria SRL. Această mișcare vine după o serie de eșecuri economice și stagnare, cu o cifră de afaceri constantă la zero și pierderi semnificative înregistrate an de an. Pe scurt, încă un eșec al actualului primar, precum cel referitor la parcări, după trei-patru promisiuni de proiecte subterane și supraterane, a tras linii pe asfalt și le-a numit parcări (cu plată).

Primarul, care la începutul mandatului său se angajase să aducă progres și prosperitate în municipiu, se confruntă acum cu unele consecințe ale promisiunilor neîndeplinite și deciziilor care au avut un impact negativ asupra comunității. În locul creșterii economice promise, SC Parc Industrial Alexandria SRL a devenit un simbol al stagnării, cu bani publici cheltuiți fără rost și rezultate dezamăgitoare.

Victor Drăgușin a anunțat într-o ședință de Consiliu local intenția de a vinde terenurile societății unor afaceriști locali. Primarul spune că a fost contactat de mai mulți oameni de afaceri, până în prezent anonimi, care au exprimat interesul de a cumpăra sau concesiona terenurile. Decizia de a face afaceri cu acești investitori fără nume și prenume nu a fost primită cu entuziasm de către consilierii locali liberali, care nu au votat proiectul.

„Societatea Parc Industrial a adus locuri de muncă. Apariția Dedeman, și vă informez că a depus toate documentațiile, a trezit interesul onor oameni de afaceri din Alexandria care m-au întrebat ce facem cu terenul. Nu se pot spune oamenii până nu o să se înscrie la licitație. E vorba de 9 loturi. Un lot rămâne în domeniul public unde se realizează o cale de acces pentru a deservi accesul, diferența de teren pe care nu a cumpărat-o Dedeman. Voi veni cu un proiect de hotărâre în urma unor discuții pe care le-am avut cu PNL Teleorman. Au început discuțiile. Am vorbit cu președintele organizației Alexandria dl Haralambie Epure. Luna viitoare o să vin cu propunerea de scoatere la licitație a loturilor și atunci vor fi cunoscute și numele celor care se vor înscrie”, a spus Victor Drăgușin, într-o discuție în CL Alexandria cu unul dintre consilierii locali – Gabriel Bulumac.

În cadrul dialogului pe care îl puteți urmări aici, primarul spune că a avut discuții politice pentru împărțirea terenurilor municipalității și ne acuză pe noi, cu diverse ocazii, că politizăm primăria.

Dezastrul economic al Parcului Industrial Alexandria – Drăgușin îl DIZOLVĂ după 18 ani de fantezie

Nicio promisiune a primarului Victor Drăgușin nu a fost finalizată la timp

Parcul industrial al lui Drăgușin a apus! Cine răspunde pentru sumele colosale cheltuite până acum?!

Parcul industrial imaginar din Alexandria a „înghițit” 64.567,04 EURO – Drăgușin vrea să vândă terenul

Încă 130.000 lei pentru parcul industrial imaginar al lui Drăgușin – Pe ce se duc banii

Cheltuieli SECRETE de 130.000 lei la Parcul Industrial inexistent din Alexandria

Parcul imaginar industrial, cheltuieli de 130.000 lei pentru pagini inexistente pe diverse site-uri

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate


Articolul precedent

Harta judeţelor după salarii. Cele mai mici venituri, în Teleorman

Următorul articol

Percheziții pentru trafic de droguri în două comune din Teleorman – VIDEO

Cele mai recente articole de Actualitate