liberinteleorman.ro

Dezastrul economic al Parcului Industrial Alexandria – Drăgușin îl DIZOLVĂ după 18 ani de fantezie

27 ianuarie 2024

Primarul Municipiului Alexandria – Victor Drăgușin a ajuns la dizolvarea, lichidarea și radierea societății SC Parc Industrial Alexandria SRL, după 18 ani de promisiuni marcate de eșecuri economice și stagnare. Așteptările înalte și promisiunile edilului au fost înlocuite de o realitate amară, cu o cifră de afaceri zero și pierderi enorme înregistrate an de an, plus bani publici cheltuiți fără rost.

Conform Referatului de aprobare nr. 4369 din 23 ianuarie 2024, asociații societății erau Municipiul Alexandria (UAT Alexandria), care deținea 99,99916% din capitalul social, și SC Administrația Străzilor, Construcții Edilitare, cu 0,00084%. https://alexandria.ro/storage/formidable/8/Proiect-de-hotarare-cu-privire-la-dizolvarea-lichidarea-si-radierea-S.C.-PARC-INDUSTRIAL-ALEXAND.pdf

Un aspect notabil este acela că, în timp ce cifra de afaceri a societății a stagnat la zero, societatea a continuat să facă achiziții publice și să investească într-un site de promovare, fapte care au adus o stare de paralizie economică. https://sicap.ai/achizitii/autoritate/100001263

Parcul Industrial Alexandria SRL, cu sediul în localitatea Alexandria, str. Dunării, nr. 282, bl. GA4, sc. A, ap. 2, a rămas un proiect imaginar cu rezultate concrete inexistente. În loc să devină un motor economic pentru comunitate, societatea a devenit sinonimă cu pierderile financiare și ineficiența administrativă.

Cifrele alarmante și decizia de dizolvare arată iresponsabilitatea administrativă și faptul că încă un proiect mare desenat de primarul Alexandriei devine istorie, precum au fost și parcările supra etajate sau pe sub pământ, aeroportul, apa plată la robinet, siguranța unui trai mai bun și altele pe care le-a promis ani la rând. Apusul Parcului Industrial e doar încă mostră a neimplicării administrației din Alexandria, pe lângă gropile din asfalt, dezastrul de pe centru, șantierul interminabil de pe strada Dunării și București, acolo unde se încearcă trotuare și o tentativă de pistă pentru bicicliști, canalizarea defectă, blocuri încremenite în timp și lipsa oricăror oportunități culturale sau de petrecere a timpului liber.

Nicio promisiune a primarului Victor Drăgușin nu a fost finalizată la timp

Parcul industrial al lui Drăgușin a apus! Cine răspunde pentru sumele colosale cheltuite până acum?!

Parcul industrial imaginar din Alexandria a „înghițit” 64.567,04 EURO – Drăgușin vrea să vândă terenul

Încă 130.000 lei pentru parcul industrial imaginar al lui Drăgușin – Pe ce se duc banii

Cheltuieli SECRETE de 130.000 lei la Parcul Industrial inexistent din Alexandria

Parcul imaginar industrial, cheltuieli de 130.000 lei pentru pagini inexistente pe diverse site-uri

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate


Articolul precedent

Un teleormănean beat și fără permis a condus un autoturism neînmatriculat

Următorul articol

Accident rutier, la intersecția străzilor București cu Alexandru Ghica, în Alexandria

Cele mai recente articole de Din culisele politice