liberinteleorman.ro

Harta judeţelor după salarii. Cele mai mici venituri, în Teleorman

1 martie 2024

În Teleorman e polul sărăciei! PSD-ul a transformat județul într-un fel de lagăr de exterminare (pentru vârstnici) și loc de plecare în vest (pentru tineri)!

Cele mai mici salarii au fost în Teleorman, de 3.436 de lei în noiembrie 2023, în creştere cu 13% de la an la an, urmate de cele din Vrancea, de 3.504 lei net, în creştere cu 16% de la an la an, şi de cele din Hunedoara, de 3.588 de lei, cu 15% mai mari faţă de cele din noiembrie 2022.

La polul opus sunt angajaţii din Bucureşti, care au un salariu mediu net de peste 6.000 de lei pe lună, cei din Cluj câştigă mai mult de 5.800 de lei net pe lună, cei din Timiş câştigă aproape 5.700 de lei net pe lună, iar cei din Sibiu au ajuns la salarii medii nete de puţin peste 5.000 de lei pe lună.

Cluj, Timiş, Sibiu şi Ilfov sunt printre cele mai dezvoltate regiuni din România, cu o prezenţă semnificativă a companiilor multinaţionale şi a sectoarelor industriale puternice, potrivit analizelor.

Advertisement

1 Comment

  1. Saracilor, care sunteti saracii saracilor!
    Cine credeti ca a ramas in judet sa munceasca ca slugile pe doi bani? Doi-trei evazionisti care platesc angajatii cu salariul minim si le dau la negru diferenta! Pai ce, mai prinde vreunul dintre saraci pensia?
    Saracia e proportionala cu lipsa de educatie, ca sa nu spunem prostie, ca noi nu suntem prosti, asa ne formeaza societatea de mici, nu trebuie sa gandim noi cu capetele noastre, lasam smecherii sa ne hotarasca viata!
    Dii inainte la spanzuratoare!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate


Articolul precedent

Tren defectat la Roșiori: Călători lăsați în frig și taxați suplimentar

Următorul articol

După ce a pus „cruce” Parcului Industrial, Drăgușin vinde terenul unor afaceriști anonimi

Cele mai recente articole de Actualitate