liberinteleorman.ro

Parcul imaginar industrial, cheltuieli de 130.000 lei pentru pagini inexistente pe diverse site-uri

Advertisement

Parcul Industrial imaginar din Alexandria, pe care primarul Victor Drăgușin îl slăvește consecvent, a încasat mulți bani publici fără a produce efectiv ceva. Banii s-au dus la o societate nou înființată, din Vitănești. De 130.000 lei, firma a raportat: Crearea unei pagini Facebook – momentan inactivă. Va deveni activă când identitatea vizuală va fi disponibilă. Crearea unui profil LinkedIn – momentan inactivă. Va deveni activă când identitatea vizuală va fi disponibila.Depunere cereri de membru către mai multe entități. Discuții cu firme de consultantă… Cu toate că banii nu au nicio justificare concretă, anul acesta au mai fost aprobați încă 130.000 lei, potrivit consilierului local Gabriel Bulumac.

„S-a elucidat misterul. Este amuzant așa cum m-am așteptat. Amuzant și trist. Zilele trecute, aduceam la cunoștința cetățenilor discuția pe care am avut-o în Consiliul Local, cu privire la cheltuirea celor 130.000 lei pe “reclamă și publicitate” la Parcul Industrial. Atunci, actuala conducere a primăriei mă îndruma spre instanță, dacă vreau să aflu cum au fost cheltuiți banii.

Într-un final, am primit informațiile: Societatea care a obținut privilegiul să cheltuiască banii alocați pentru “comunicare, informare, promovare si publicitate” are o experiență “uriașă” în branșă. Societatea se numește SC Brasc Advisory Services SRL, reprezentata de către doamna Bianca Alecu, și a fost înființată cu câteva luni înainte de a primi acest contract, în localitatea Purani, comuna Vitănești Deci, experiență 0! Practic imposibil să fi fost înființată pentru a primi acești bănuți.

Printre activitățile enumerate în raportul pe care l-am primit, am remarcat: Crearea unei pagini Facebook – momentan inactivă. Va deveni activă când identitatea vizuală va fi disponibilă. (Muncă grea! Crearea unui profil LinkedIn – momentan inactivă. Va deveni activă când identitatea vizuală va fi disponibila. (Muncă grea! Depunere cereri de membru către mai multe entități. (Muncă grea! Discuții cu firme de consultantă (o firmă de consultanță ia consultanță de la o altă firmă de consultanță pentru identificarea posibililor chiriasi ai parcului; Purtat discutii cu firme de consultanță pentru a identifica puncte forte/slabe/oportunitați/amenințări pentru parcul industrial. A participat la întâlnirea cu Excelenta sa Ambasadorul Indiei, Ambasadorul Pakistanului și Ambasadorul Rusiei pentru a prezenta parcul industrial. Anul ăsta au mai fost aprobați încă 130.000 lei. Probabil cei 130.000 lei de anul trecut au fost cheltuiți deja. Uitasem, dar mi-am amintit: atât doamna administrator cât și soțul domniei sale, mă atacau constant pe pagina mea de Facebook, pentru faptul că demascam ilegalitățile din oraș. Probabil se simțeau “datori” să atace. Pe modelul dublu angajaților cu “ziare online”, a remarcat consilierul Gabriel Bulumac.

CITIȚI ȘI: Drăgușin îl plimbă pe ambasadorul Tunisiei la un obiectiv IMAGINAR

CITIȚI ȘI: Cheltuieli SECRETE de 130.000 lei la Parcul Industrial inexistent din Alexandria

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

2 Comments

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Cum te poți distra online în 2022?

Următorul articol

Cristescu, interpelare către Grindeanu: Când se modernizează linia de cale ferată București – Videle – Roșiori Nord?

Cele mai recente articole de Actualitate