Chirea intră în politică

în Bârfe

sorinSe pare că actuala conducere a PDL Teleorman s-a apucat de achiziţii serioase. Şi  când spunem “serioase”, ne referim la persoane care n-au mai făcut până acum politică, dar s-au remarcat în plan profesional. Astfel, se pare că ginecologul Sorin Chirea este vizat de noua conducere a PDL, care i-ar fi propus acestuia să facă parte din noua echipă a partidului iar ginacologul a acceptat. Oricât de multe i s-ar putea reproşa lui Bitanu’, un lucru e clar: omul se orientează către profesionişti care se bucură de aprecierea comunităţii. Şi dacă merge pe calea asta, e posibil, nu garantat, ca în scurt timp, imaginea PDL să se îmbunătăţească în mod considerabil. Mai ales că şi Măndoiu e pe liste. Dar adevărata întrebare e ce face PDL-ul cu atâţia ginecologi, ca prea multe femei în organizaţie nu sunt.

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

2 Comments

  1. […] Se pare că actuala conducere a PDL Teleorman s-a apucat de achiziţii serioase. Şi când spunem “serioase”, ne referim la persoane care n-au mai făcut până acum politică, dar s-au remarcat în plan profesional. Astfel, se pare că ginecologul Sorin Chirea este vizat de noua conducere a PDL, care …read more […]

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*