Bârfe – Petre Pitiș are servitor în curte… cu forme legale la TelDrum

în Bârfe

petre-pitisCarmen Dumitrescu

Pentru că  sclavia s-a abolit de ceva vreme, nobilii județului, în rândul cărora cu mândrie se include și Petre Pitiș, au găsit tot felul de variante pentru a-și lua servitori acasă. Oameni care să le deschidă poarta, să le curățe grădina, să le taie pâinea, să le facă plecăciuni… Astfel, Petre Pitiș, pionul principal al afacerii Tel Drum, și-a angajat servitor în curte și, pentru că în nomenclatorul meseriilor n-a reușit să găsească și profesia de “slugă”, Pitiș i-a făcut acestuia forme legale de angajare la Tel Drum. De unde se vede clar că social-democrații nu se mai tem de nimeni și nimic. Pe pe bună dreptate, am spune noi. Oricum, pesediștii din Teleorman au un singur dumnezeu. Tot roșu și el…

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

1 Comment

  1. Da o mare panarama care nu valoreaza nimik pt ea doar partea financiara o intereseaza,pacat de prostul de barba’su care nu vede ce scursura are la usa….

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*