liberinteleorman.ro

Legăturile lui Victor Drăgușin cu afaceristul său preferat – Secretul bine păzit

Advertisement

Nae Tatu este unul dintre cei mai agreați afaceriști locali când vine vorba despre lucrările pe bani publici de la Primăria Alexandria sau personale. El a obținut tot felul de contracte în cursul timpului, de la pus pergole în parc până la proiecte generoase de semaforizare „inteligentă”. Ba chiar și-a construit un bloc în Alexandria pe un spațiu înghesuit și cu supărarea vecinilor. Toate acestea cu trecere la primarul Alexandriei, căruia îi datorează succesul în afaceri pe banii statului. Secretul bine păzit al acestei trainice prietenii cu beneficii a fost descoperit acum. Se pare că legăturile de business între cei doi sunt foarte vechi, iar Drăgușin și-a băgat și familia în schemă. Potrivit informațiilor obținute de consilierul local Gabriel Bulumac, Nae Tatu și Victor Drăgușin colaborează pe bani publici „în familie”, încă de pe vremea când era viceprimar.

„De mult timp mă întrebam de ce eroul de la primărie – Victoraș – ține atât de mult la coeficientul de neînchidere practicat de Apa Serv și nu se străduiește să găsească soluții pentru eliminarea acestuia. Apoi, am aflat (mulțumesc celor ce țin la mine și apreciază eforturile mele pentru a dezvălui REALITATEA din oraș) că Victoraș este parte a istoriei apometrizării orașului, iar perioada respectivă îi aduce aminte de tinerețe și probabil îi trezește nostalgii.

Istoria începe în anul 2005, pe vremea când eroul nostru, Victoraș, își desfășura activitatea ca viceprimar în primăria municipiului Alexandria. Pe vremea aceea, printre puținele firme (dacă nu singura) agreată să vândă și autorizată să realizeze lucrări de construcții și montaj apometre era o firmă legată de un celebru afacerist local – SC NIKVIC SRL. Firma a făcut profit bunicel și și-a desfășurat activitatea până în 2018, când și-a încetat activitatea în urma unei insolvențe chinuite.

Afaceristul celebru este Nicolae TATU, dar el nu a fost singurul acționar și administrator al acestei firme – SC NIKVIC SRL, el și-a “găsit” asociat un pensionar din Alexandria. Nimic anormal. Numai că, total întâmplăror, pensionarul pe care l-a “găsit” prin oraș a fost Teodor FRUMOSU. Pentru majoritatea cetățenilor de bună credință, numele Teodor FRUMOSU nu le spune nimic, dar pentru Victoraș al nostru, domnul Tudor este parte a FAMILIEI. Teodor FRUMOSU este chiar SOCRUL lui Victoraș. De aici și prietenia trainică a lui Victoraș cu asociatul socrului, Nicolae Tatu.

Acum, am o întrebare pentru cetățenii de bună credință ai orașului, întrebarea este legată de denumirea societății comerciale – NIKVIC: ▶️ NIK vine de la Nicolae (Tatu), dar VIC❓De la ce ar putea veni VIC❓ Credeți că ar putea veni de la Victor? Credeți că ar fi fost posibil ca tata socru să pună o parte din numele ginerelui pentru a-i purta noroc în asocierea cu Nicolae TATU❓ Chiar sunt curios de la ce credeți că vine VIC, din denumirea societății NIKVIC❗️ Sunt curios să aflu părerile dumneavoastră”, i-a întrebat Gabi Bulumac pe susținătorii săi, de pe Facebook.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

46 de posturi de soldați profesioniști, scoase la concurs la ISU Teleorman

Următorul articol

Gunoiul de grajd – bunăstare pentru fermieri! Măsuri locale pentru dezvoltarea agriculturii și protecția apelor

Cele mai recente articole de Actualitate