liberinteleorman.ro

Prefectul Florinel Dumitrescu a descoperit mersul pe jos

27 iulie 2017

Monica Vasilescu

Bârfe: De când cu prim-ministrul Cioloș, pe care fiecare zi îl prindea stând la vreo coadă, în vreo pădure adunând gunoaie sau așteptând, modest, să treacă strada pe trecerea de pietoni, printre mințile puține ale unora s-a propagat ideea că un conducător de instituție trebuie să fie om de rând. Florinel Dumitrescu este unul. Adică, omul își recunoaște statutul și nu face exces de poziția pe care o are acum, cum nu a făcut nici de cea de senator deținută până anul trecut. Totuși, Florinel exagerează cu simplitatea, pentu că misiunea unui prefect nu este aceea de a merge pe jos. Vă dați seama câtă treabă nu are la instituție din moment ce acesta alege să piardă vreme prețioasă din program pentru a se deplasa pe propriile picioare, deși mașina de serviciu, dotată cu șofer, îl așteaptă pregătită în parcare?! Pe de altă parte, chiar dacă e deranjant că Florinel se folosește de funcția de reprezentant al Guverului în teritoriu pentru a-și face PR printre cei creduli și că-l plătim pentru a merge pe jos, poate e mai bine că nu se ia nici el în serios ca prefect.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Dănuț Cristescu l-a scos din cărți pe Putineanu

Următorul articol

“Duamna” Dan tace cu subînțeles

Cele mai recente articole de Bârfe

Există PLUS în Teleorman?!

Monica Vasilescu Partidul Libertăţii, Unităţii şi Solidarităţii – rezumat la PLUS – a fost lansat sâmbătă, 15 decembrie, la Cluj Napoca, de