liberinteleorman.ro

În Teleorman, cine nu pupă stânga PSD-istă, nu pupă munca la stat

Advertisement

primariaCarmen Dumitrescu

Scandalul angajărilor pe linie de partid de la DGASPC a scos la iveală și alte spețe de aceeași natură la nivelul județului Teleorman. Astfel, dacă privim cu atenție în organigramele celor mai importante instituții publice vom descoperi că persoanele cu rol-cheie sunt angajate acolo în funcție de munca depusă la partidul roșu, nu în baza unor merite profesionale recunoscute de vreun banal Curriculum vitae. Și astfel, la puține zile de la momentul în care Floarea Alesu, directorul DGASPC declara că problemele constate de Direcția Națională Anticorupție în cadrul instituției pe care o conduce sunt de mică importanță și se rezumă la angajarea a patru persoane care nu se prezentau la muncă, descoperim că situațiile de acest fel la nivelul județului sunt ceva mai numeroase decât speram. Urmând un fir logic al evenimentelor, după descinderile de la DGASPC, am descoperit că o mare parte a angajaților Direcției sunt oameni ai PSD-ului, cu sau fără carnet de membru, dar cu siguranță, beneficiari ai unei pile de seamă în organizațiile importante de partid de pe toată raza județului Teleorman.

(Citiți în ediția print a ziarului Liber in Teleorman despre angajările pe criterii politice de la DGASPC, Primăria Roșiorii de Vede și Consiliul Județean Teleorman)

1 Comment

  1. Raman consternat sa citesc in ziar ca Adriana Neda, o psih-oloaga de zile mari, ar avea postul aranjat.

    Aceeasi Adriana Neda care , oprita fiind de politia rutiera pe strada dunarii, l-a sunat pe Ninel Turnagiu, de la Radio Falimentar, pardon, Semnal, sa vina sa o scoata din belea, oamenii probabil crezandu-se vreun fel de vedete locale, desi nici sa lege 2 fraze nu stiu.

    Normal ca altfel nu isi gasea loc de munca, decat prin rude.

    Asta este, cu cat esti mai mic, cu atat te crezi mai mare.

    Sa iti fie rusine, psih-oloago!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Rockul își recapătă locul în Alexandria! A apărut Trupa Karma

Următorul articol

George Drăghici a revenit la conducerea PNL Alexandria

Cele mai recente articole de Actualitatea politică

Don't Miss