liberinteleorman.ro

George Drăghici a revenit la conducerea PNL Alexandria

28 iulie 2014
Advertisement

draghiciCarmen Dumitrescu

După ce Ică Calotă a confirmat tuturor că are un intens apetit pentru trădare, Organizația Municipală a PNL Alexandria a fost pusă în situația de a identifica un alt lider, de data aceasta, racolarea fiind realizată printre “fidelii” partidului. Și unul dintre cei mai constanți liberali din Teleorman a fost, fără doar și poate, omul de afaceri George Drăghici, un personaj politic caracterizat de o carismă pe care alți liberali nu o au. Și tocmai de aceea, înaltele foruri ale partidului și-au dat seama că nu pot juca numai pe mâna oamenilor care și-au plătit funcțiile în partid, fiind necesar ca măcar o dată la câțiva ani, organizațiile-cheie să fie conduse de persoane care au potențial de a se converti în lideri carismatici. Astfel, decizia de a-l readuce pe George Drăghici în prim-planul activității de partid pare a fi una firească și, am risca să spunem, chiar inspirată, pentru că e puțin probabil ca alți liberali să plece după Ică, având varianta de a lucra cu Drăghici.

Contactat pentru a ne împărtăși din speranțele lui pentru Organizația Municipală a PNL Alexandria, George Drăghici a declarat că este convins de faptul că, în urma ultimelor măsuri, Dreapta are șanse mari să se consolideze în Teleorman: “M-am gândit foarte bine înainte să fac acest pas, dar am luat decizia să fac asta pentru că acum chiar simt susținerea Organizației Județene și mă bucur că lucrurile merg în această direcție. Eu sper să construim tot ce s-a stricat și să mergem pe drumul reconstruirii Dreptei în Teleorman cu hotărâre. În ceea ce mă privește, începusem deja să construiesc la nivelul organizației județene, dar reîntoarcerea în sânul organizației municipale e, pentru mine, o experiență frumoasă. Și pot spune că nu m-am așteptat să fiu atât de bine primit de către oamenii din PNL, după o perioadă atât de lungă în care am fost absent dintre ei… Proiectul pe care eu mi l-am asumat acum va dura până în 2016. ”

Întrebat dacă își face probleme cu privire la acțiunile lui Ică Calotă de a lua cu el și alți oameni din organizație, Drăghici a declarat: “Probabil vor mai fi racolări, dar nu semnificative. ”

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

În Teleorman, cine nu pupă stânga PSD-istă, nu pupă munca la stat

Următorul articol

Paraziţii – pentru prima dată în Alexandria

Cele mai recente articole de Actualitatea politică