liberinteleorman.ro

Halucinant. Primarul Drăgușin l-a amenințat cu judecata pe fiul bătrânului care a murit din cauza dezastrului de pe pietonalul Alexandriei

19 aprilie 2024

Astăzi, la Kaufland Alexandria, locul unde lucrează bărbatul care ne-a povestit că tatăl său a murit din cauza materialelor lăsate la întâmplare pe șantierul întârziat din Alexandria, Victor Drăgușin a făcut cumpărături (fiind zi scurtă vineri la primărie). Printre pungi și coșuri, primarul Alexandriei – Victor Drăgușin a găsit timp să-l amenințe cu judecata pe fiul bătrânului mort.

Victor Drăgușin, primarul municipiului Alexandria, se afla în magazin pentru a face cumpărături, când a avut un schimb dur de cuvinte cu un bărbat a cărui poveste a emoționat comunitatea locală. Acesta i-a mărturisit primarului că tatăl său a decedat din cauza materialelor lăsate la întâmplare pe șantierul întârziat din centrul orașului, proiect coordonat de firma TeamStar Sud SRL, aleasă de Drăgușin pentru modernizarea zonei.

În loc să arate empatie și să ofere un răspuns responsabil față de moartea unui om, Victor Drăgușin a reacționat agresiv, amenințându-l cu judecata. „Te dau în judecată pe teme electorale. Dacă nu știi de ce, citește presa”, i-a replicat primarul, arătând un tupeu fantastic în fața situației dureroase prin care trece familia bărbatului.

Nepăsarea și faptul că se preface a nu ști despre victimele șantierului de pe pietonal este cu atât mai mare, în condițiile în care presa a evidențiat în repetate rânduri neglijențele și problemele legate de gestionarea lucrărilor, precum și consecințele tragice ale acestora pentru locuitorii Alexandriei.

Comportamentul primarului Drăgușin ridică semne de întrebare cu privire la integritatea și responsabilitatea sa în gestionarea treburilor publice și în tratarea cu respect a cetățenilor orașului. Amenințările și refuzul de a face lumină într-o situație petrecută într-o lucrare gestionată de Primăria Alexandria demonstrează o atitudine de dispreț față de victimele neglijenței.

Cum a fost aleasă Team Star Sud 2019 SRL să lucreze la Alexandria

În urma recentelor evenimente tragice care au avut loc pe pietonalul Alexandriei, întrebările legate de selecția firmei responsabile pentru lucrările de modernizare devin legitime. Vom reaminti cum a fost aleasă firma Team Star Sud 2019 SRL să lucreze la acest proiect controversat.

Victor Drăgușin, primarul municipiului Alexandria, a oferit recent declarații în legătură cu selecția firmei Team Star Sud 2019 SRL pentru lucrările de reabilitare a pietonalului.

„Firma care lucrează pe pietonal nu este poate cea mai cu experiență firmă în zone pietonale, dar din ce a fost la licitație, sincer, m-am bucurat la acea vreme că au câștigat ei, cunoscând niște oameni, ca oameni, ca firmă poate nu aveau un portofoliu extraordinar de convingător”, a spus Victor Drăgușin.

Aceste afirmații ridică semne de întrebare cu privire la criteriile de selecție și la transparența procesului de licitație. În timp ce Drăgușin recunoaște că firma nu avea un portofoliu impresionant în domeniul lucrărilor la zone pietonale, decizia de a o alege rămâne un mister.

Un bătrân a MURIT pe șantierul din Alexandria. Mărturia dureroasă a fiului său – EXCLUSIV

Victor Drăgușin a dat un nou termen pentru finalizarea centrului pietonal, al treilea

Centrul pietonal din Alexandria NU a fost finalizat la timp – Alexandria se reconstruiește cu întârziere

Noul TELDRUM se ocupă de drumurile județene iarna asta – Cine este TEAM STAR SUD 2019 SRL

CITIȚI ȘI: Dezastrul din centrul Alexandriei, pus pe seama lipsei de granit – Explicațiile halucinante ale primarului

Citiți și: Schemele TEL DRUM continuă: O firmă asociată reabilitează centrul pietonal din Alexandria

Citiți și: Lucrările la pietonalul Alexandriei sunt SISTATE! Șantierul, reluat în martie

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate


Publicitate

Articolul precedent

Înțelegerea mecanicii sloturilor online pe bani reali pe piața din România

Următorul articol

Obiective turistice în Teleorman: Ce puteți vizita la 86 de kilometri de București

Cele mai recente articole de Actualitate