liberinteleorman.ro

Ghiță se ascunde printre porcii lui Dragnea

16 februarie 2017

Monica Vasilescu

Bârfe: Ghiță a dispărut de Ignat. Nu ne referim la porcul de Crăciun, ci la Sebastian Ghiță, afaceristul, sereistul, mogulul, politicianul și ce o mai fi el în timpul liber. Ca orice om serios și curajos, imediat după fugă, Sebi a arătat lumii niște casete cu tot felul de informații mai controversate și mai aberante. Că unele sunt și reale, nu ne îndoim, dar asta este altă poveste și sperăm să o lămurească personal. Până atunci, Ghiță se ascunde. Unde? Toată țara se întreabă, inclusiv autoritățile străine. Cine ar putea ști? Gura lumii spune că Dragnea, prieten cu Ghiță și coleg de servicii. Oamenii din zona Turnu Măgurele cred că Sebastian Ghiță s-ar ascunde în buncărul lui Dragnea, clădit bine undeva în comuna Seaca, despre care se spune că este bine securizat și îndepărtat de ochii lumii și de tehnica modernă. În zonă sunt și firmele baronului de nutrețuri, așa că nu este exclus ca Ghiță să se fi amestecat printre porcii lui Dragnea.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Mărturia revoltei unui tânăr alexăndrean – Mihai Avram: „Mă bucur că lumea a văzut că în Teleorman nu stăm toți sub papucul lui Dragnea”

Următorul articol

Cum a învățat-o Liviu pe Bombonica să spele banii murdari în familie?

Cele mai recente articole de Bârfe

Există PLUS în Teleorman?!

Monica Vasilescu Partidul Libertăţii, Unităţii şi Solidarităţii – rezumat la PLUS – a fost lansat sâmbătă, 15 decembrie, la Cluj Napoca, de