Drăghici şi Titirişcă cred că vor face casă bună

în Actualitatea politică

draghiciCarmen Dumitrescu

Unificarea Dreptei politice în Teleorman pare să fi fost o măsură mulţumitoare pentru politicienii Opoziţiei din Alexandria. Asta pentru că Almăjanu a luat decizia de a-l repune în drepturi pe George Drăghici, care va colabora, mai nou, îndeaproape, cu Florin Titirişcă. Un oarecare entuziasm caracterizează atitudinea lui Florin Titirişcă atunci când vorbeşte despre colaborarea cu George Drăghici: “Nu ascund că a fost şi dorinţa mea ca George Drăghici să fie preşedinte la Alexandria. Motivul este simplu: suntem prieteni şi am încredere în el. Cred că împreună vom reuşi să depesedizăm Alexandria şi cred că o vom face chiar din toamna aceasta. În plus, eu nu cred că vor apărea niciun fel de tensiuni sau disensiuni, pentru că momentan nu sunt alegeri locale, nu sunt oameni de împărţit pe liste. Aşa că mă declar foarte optimist cu privire la şansele Dreptei de a se reafirma în Teleorman, având în vedere condiţiile.”

În ceea ce-l priveşte pe George Drăghici, şi acesta se declară încrezător în şasele Drepte şi crede că liberalii şi democrat-liberalii vor face casă bună cel puţin până în anul 2016. Contactat pentru a ne împărtăși din speranțele lui pentru Organizația Municipală a PNL Alexandria, George Drăghici a declarat că este convins de faptul că, în urma ultimelor măsuri, Dreapta are șanse mari să se consolideze în Teleorman: “M-am gândit foarte bine înainte să fac acest pas, dar am luat decizia să fac asta pentru că acum chiar simt susținerea Organizației Județene și mă bucur că lucrurile merg în această direcție. Eu sper să construim tot ce s-a stricat și să mergem pe drumul reconstruirii Dreptei în Teleorman cu hotărâre. În ceea ce mă privește, începusem deja să construiesc la nivelul organizației județene, dar reîntoarcerea în sânul organizației municipale e, pentru mine, o experiență frumoasă. Și pot spune că nu m-am așteptat să fiu atât de bine primit de către oamenii din PNL, după o perioadă atât de lungă în care am fost absent dintre ei… Proiectul pe care eu mi l-am asumat acum va dura până în 2016. ”

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Cele mai recente în Actualitatea politică