liberinteleorman.ro

Pagina de facebook a primarului Drăguşin a ajuns la saturaţie

7 august 2014
Advertisement

Monica Vasilescu

dragusin

5.000 de oameni au voit să se împrietenească virtual cu Victor Drăguşin, primarul Alexandriei, şi aşa i-au adus pagina de pe facebook.com la limita suportabilităţii. Întrucât nu mai are spaţiu pentru a mai adăuga pe vreun eventual dornic de prietenie computerizată, primarul şi-a activat pagina de VIP, deschisă în pragul campaniei din 2012, în aprilie, mai exact, acolo unde utilizatorii sitelui – fani ai edilului – pot doar “să dea like”.

Faptul că acest cont înregistrează doar un pic peste 100 de like-uri, în vreme ce primul a trecut pragul saturaţiei, de 5.000 “friends”, arată că entuziaştii de pe lângă Drăguşin vor să-l perceapă pe primar a fi mai aproape, a fi omul de lângă ei, nu acela de la înălţimea funcţiei pe care o deţine şi căruia i se pot adresa cu rigorile pe care le presupune pagina de persoană importantă.

Pe facebook, Victor Drăguşin nu este un generator de idei sau fenomene sociale, nici culturale sau politice. În interacţiunile sale cu “prietenii”, domnia sa se rezumă numai la a da răspunsuri întrebărilor de ordin administrativ şi unele anunţuri de interes public, atunci când Primăria Alexandria are ceva de comunicat maselor.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Drăghici şi Titirişcă cred că vor face casă bună

Următorul articol

Emanoil Cioabă, șeful Vămii din Teleorman, și-a făcut planul

Cele mai recente articole de Actualitate

Don't Miss