Plângere penală împotriva lui Liviu Dragnea! ”Nu este doar un hoț, este un bandit, un cap de mafie”

în Actualitate/Actualitatea politică

Monica Vasilescu

dragnea lOficial, în Teleorman, principalul inamic al lui Liviu Dragnea este fostul său prieten, Teodor Nițulescu, acum co-președinte al Alianței Creștin Liberale. Disputele dintre cei doi oameni puternici la nivel politic sunt cunoscute de mulți ani pe la noi prin județ, urcând o măsură cu fiecare apariție a celor doi în public. Mai ales a lui Teodor Nițulescu, omul politicii teleormănene care spune că are mult de tras de pe urma controalelor ”cu dedicație”, fapte de care îl acuză pe liderul PSD, Liviu Dragnea.

”Suport la firmele mele, de doi ani de zile, 52 de controale de la acest nemernic – Dragnea – într-o manieră incalificabilă. O să acționez în instanță și o să câștig. Avem amenzi de zeci de miliarde. Eu, în zilele următoare, o să depun o plângere la DNA împotriva vicepremierului Dragnea, pentru că el a instrumentat totul și madam de la Finanțe… Mitroi… pietroi sau cum o cheamă (n.r.: Floriana Mitroi). Mai sunt și câțiva șefi din Poliția județeană care le fac jocul. Mă așteptam la ce e mai rău, că doar nu o să mă cheme Dragnea să facem un Te Deum în Catedrala de la Turnu Măgurele. Evident că nu m-am dat la o parte și nu mă dau, merg la organele abilitate, facem expertize…”, a declarat Nițulescu în fața presei locale, după care a continuat să-i aducă și alte calificative vicepremierului țării: ”Dragnea nu este doar un hoț, este un bandit, un cap de mafie. Sigur, clica de aici, de la Teleorman, nu este prea departe. Eu am gestionat organizația și îi cunosc foarte bine. 90% dintre ei mi-au fost subalterni”.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

1 Comment

  1. Ce bine ca oamenii politici din cand in dand se mai cearta pe cascaval.Asa mai aflam si noi ceva ,auzi cap de mafie etc lucruri pe care nu le-ar fi spus daca erau inca prieteni

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Cele mai recente în Actualitate