liberinteleorman.ro

Ciprian Agapie, de la Centrul Cultural, vrea să fie vedetă: „Dacă se poate să avem o intrare”

17 decembrie 2023
Advertisement

Ciprian Agapie, directorul Centrului Cultural Teleorman, aspiră la faima și recunoaștere în afara județului, cu toate că activitatea sa în domeniul cultural nu s-a remarcat prin inițiative demne de evidențiat până în prezent. Din contră, el s-a definit ca șef al unui centru care ar trebui să se preocupe de cultură prin frazele: „Liviu Vasilică a fost un simplu angajat” și „am centenar Marin Preda, ce fac, mor cu Marin Preda de gât?!”.

Desemnat director al centrului în mod neașteptat și fără a aduce schimbări notabile în peisajul cultural local, Agapie pare acum să-și îndrepte atenția către sfera media, dorindu-și să devină o prezență cunoscută.

Deși Centrul Cultural Teleorman nu a fost sub conducerea lui Agapie sinonim cu inovația și revitalizarea culturii în zonă, directorul își dorește să fie subiect de discuție pe micile ecrane. Cu toate că înainte de a prelua conducerea centrului nu se remarca prin frecventarea evenimentelor culturale locale și nici cu venitul prea des la serviciu, Agapie pare acum să caute vizibilitate la nivel național, iar instituția pe care o conduce a devenit casă și pentru familia sa (prietenii știu de ce).

În negura a doi ani în care a îngropat un festival și a promis mulți bani publici unor actori doar pentru a se poza cu ei, Agapie a solicitat sprijinul interpretului de muzică populară Florin Vasilică pentru a-i facilita intrarea în lumea televiziunii. El și-a manifestat dorința de a fi invitat la emisiunea lui Cristi Brancu, nu a specificat în ce scop…

„Și i-am zis: măi, Florin, unde ai fost tu, la Cristi, dacă se poate să avem o intrare, că are o emisiune drăguță, foarte frumoasă, vine lume bună, se cântă piese bune, vezi dacă se poate. El atunci mi-a răspuns foarte repede”, a spus Ciprian Agapie în emisiune.

Acum, după ce i s-a îndeplinit visul, poate ne ajută să-l satisfacem și pe al nostru: acela de a avea cultură în Teleorman.

Momentul poate fi urmărit aici

Citiți și: Florin Vasilică, primit cu Poliția la Centrul Cultural. Director Interimar: „Liviu Vasilică a fost un SIMPLU angajat”

Festivalul Marin Preda, oprit în an centenar. Casa Memorială se vinde, din nou

Florin Vasilică se implică în reanimarea Centrului Cultural înființat de tatăl său

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Apa Serv, JAF la drumul mare în facturare – Coeficient de neînchidere mai mare decât consumul

Următorul articol

36 de ani de la moartea lui Mircea Scarlat

Cele mai recente articole de Actualitate