Florin Vasilică, primit cu Poliția la Centrul Cultural. Director Interimar: „Liviu Vasilică a fost un SIMPLU angajat”

în Actualitate/Cultură/Dezvăluiri

Florin Vasilică, în încercarea sa de a mai salva ceva din cultura tradițională din Teleorman uitată de decidenții ultimilor zeci de ani, a avut în ultima perioadă discuții cu factorii politici și administrativi din județ, punându-și la dispoziție resursele proprii pentru a ajuta la îmbunătățirea imaginii Centrului pentru Promovarea și Conservarea Culturii Tradiționale. După mai multe convorbiri cu directorul interimar al instituției care se preocupă cu orice altceva mai puțin cu activitățile culturale, astăzi s-a trezit întâmpinat cu Poliția. Ciprian Agapie, manager interimar a cărui manifestare inițială a dat impresia că vrea să se implice în revitalizarea culturii, a chemat agenții de ordine când Florin Vasilică a intrat în instituția publică. Mai mult, Ciprian Agapie, când Florin Vasilică i-a spus că instituția a fost înființată de tatăl său, a avut o replică uluitoare: „Liviu Vasilică a fost un simplu angajat”. Nu este singura afirmație controversată a noului director, care a început cu stângul mandatul și cu mult scandal. El a spus despre Marin Preda următoarea enormitate: „am centenar Marin Preda, ce fac, mor cu Marin Preda de gât?!”.

Cu o astfel de gândire despre marii oameni ai Teleormanului și cu o exprimare demnă de cartierul 100 din Alexandria („boss” este una dintre formulele sale de adresare după cum s-a auzit într-o înregistrare) vrea Agapie să conducă un centru care ar trebui să conserve tradițiile…

„Gata! Am cedat în fața mizeriilor de aici. Eu am făcut tot ce v-am promis că lupt pentru crezul tatălui meu… Nu mai am pentru ce lupta, dacă vreau să merg la o discuție pașnică în instituția înființată de tatăl meu și este chemată poliția degeaba… Îi lăsăm în pace să-și toace liniștiți banii publici. Se încheie totul aici”, a spus Florin Vasilică după cea mai recentă experiență la Centrul Cultural.

Urmăriți video aici

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*