liberinteleorman.ro

Centrul orașului Alexandria încheie anul în DEZASTRU, fără termen de finalizare

Advertisement

Centrul orașului Alexandria se confruntă cu o situație dezastruoasă în privința proiectului de refacere a zonei pietonale, iar comunitatea locală rămâne în ceață cu privire la momentul încheierii acestui proiect vital. Lucrările, care fac parte din proiectul „Reducerea emisiilor de carbon în municipiul Alexandria, prin adoptarea unui transport public ecologic”, au întârzieri semnificative și lipsă de transparență în ceea ce privește termenul de finalizare.

Cu două termene expirate și un al treilea nespecificat, centrul pietonal încă dă bătăi de cap trecătorilor prin zonă. Într-o adresă remisă redacției noastre, semnată de primarul Victor Drăgușin, se specifică faptul că noul termen de finalizare nu există momentan. Acesta „se va stabili după elaborarea metodologiei de prelungire a duratei contractelor de finanțare pentru proiectele aflate în implementare în cadrul POR 2014-2020 de către Autoritatea de Management și care se vor etapiza în vederea finalizării investițiilor în cadrul PORSM 2021-2027, proiectul „Reducerea emisiilor de carbon în municipiul Alexandria, prin adoptarea unui transport public ecologic”, din care face parte și „Modernizare zona pietonală strada Libertății”, fiind încadrat ca proiect etapizat”.

În aceste circumstanțe, primarul Victor Drăgușin încearcă să calmeze spiritele prezentând desene pe Facebook prin care afirmă că a recepționat noi elemente de mobilier pentru zona pietonală. Însă, realitatea din teren arată un vid în ceea ce privește terminarea șantierului, iar noi sperăm ca locuitorii orașului Alexandria să vrea să vadă ceva concret și să nu mai creadă în desenele lui Drăgușin.

Refacerea centrului pietonal din Alexandria, fără termen de finalizare

Citiți și Centrul pietonal din Alexandria NU a fost finalizat la timp – Alexandria se reconstruiește cu întârziere

CITIȚI ȘI: Dezastrul din centrul Alexandriei, pus pe seama lipsei de granit – Explicațiile halucinante ale primarului

Citiți și: Schemele TEL DRUM continuă: O firmă asociată reabilitează centrul pietonal din Alexandria

Citiți și: ADP Alexandria lasă arborii de pe centru fără apă până la finalizarea șantierului

Citiți și: Lucrările la pietonalul Alexandriei sunt SISTATE! Șantierul, reluat în martie

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Cresc accizele la carburanți în 2024: Prețurile la pompă, mai mari cu peste 10%

Următorul articol

Eleva Teodora Velicu de la CN Pedagogic „Mircea Scarlat”, mențiune specială la Concursul Național „Scriu de Bine”

Cele mai recente articole de Accident