liberinteleorman.ro

Procesul lui Dragnea ar putea fi rejudecat a doua oară!

Monica Vasilescu

”Tatăl morților din Teleorman”, așa cum este supranumit Liviu Dragnea după condamnarea în dosarul Referendumul, știe cel mai bine rețeta prin care să fugă de judecată. El s-a jucat cu Justiția în ultimii ani de infracțiuni comise și toate schemele i-au ieșit la linie, așa cum intuim că se va întâmpla și cu actualul dosar, judecat și foarte judecat de cei mai înalți judecători.

La Curtea Supremă, mai exact, se pregătește reluarea procesului în care Liviu Dragnea este acuzat de instigare la abuz în serviciu și la fals intelectual în legatură cu angajarea a două membre de partid la DGASPC Teleorman. Pentru că una dintre judecătoare și-a cerut pensionarea, este posibil ca procesul să fie rejudecat, după ce a mai fost luat o dată de la început, din același motiv (un alt judecător s-a pensionat). Luciana Mera, unul dintre judecătorii completului 5 de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, a cerut Secţiei pentru judecători eliberarea din funcţie, prin pensionare, solicitarea fiind aprobată de către membrii secţiei, astăzi. Doamna în cauză judecă apelul în dosarul DGASPC, în care Liviu Dragnea a fost condamnat, în primă instanţă, la 3 ani şi 6 luni de închisoare. Cu executare.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Când o singură voce se aude mai tare decât mulțimea…

Următorul articol

BÂRFE. Ziarul Liber în Teleorman a băgat Teldrumul în insolvență!

Cele mai recente articole de Actualitatea politică